19 aprilie 2008

Ce au avut de impartit iesenii la Vaslui?

Vaslui - Poli Iasi 0-0. N-a fost un meci din cale afara de spectaculos, insa n-am priceput tensiunea din tribuna.
De altfel, nici nu inteleg de ce se mai duc oamenii astia la stadion. Doar sa se bata cu „dusmani” inchipuiti? N-am priceput nici dorinta de razbunare a galeriei ieseni (inainte de meci s-au impartit ceva pumni, iar pe finalul meciului suporterii Iasului au dat foc la scaune). E mai degraba o refulare a unor bezmetici, care vin la meciuri doar sa-si arate „muschii” prostiei.
Cat priveste meciul, rezultatul nu cred ca multumeste pe cineva. Iasul e la 4 puncte de locul 15 (primul retrogradabil), iar de cealalta parte, visul lui Porumboiu de a juca in Intertoto e inca departe.

5 comentarii:

bettips spunea...

Aia din galerie care dau foc la scaune sunt niste copii fara copilarii. La ce i-a ajutat toata treaba aia?! Poate ca as fi inteles daca ar fi fost 1-0 pentru Vaslui, dintr-un penalty inventat, dar... chiar si asa... E un gest exagerat al unor copii care n-au ce face. Acum, Poli va juca urmatoarea etapa de acasa cu portile inchise, nu?! Si de ce? Pentru ca 2-3 incendiatori nu au ce face! Adevaru' e ca meciul a fost mai mult decat slab, asa ca ar fi trebuit sa se amuze si ei cumva, nu?! "Las', sa dea Porumboiu bani, sa schimbe scaunele alea, ca si asa Vasluiu' n-o sa pupe cupa europeana in acest sezon! Si-a pus nocturna, are bani si de 6 scaune!":))) Si mai zice lumea ca Poli e un plus in campania electorala!:))) Pentru cine? Cine vrea sa fie votat de unii copii gaunosi?! Si cati sunt de toti? 600? Nu cred! 100! Sa zicem, dar cat inseamna asta la 200000 de votanti?!

florin ghetau spunea...

n-are nici o legatura campania cu chestia asta. sa fim seriosi. nici vorba ca nichita sa aiba vreo vina aici.
daca microbistii il vor vota pe gigi se vor gandi ce a facut el pentru Poli in general. nu vor tine cont de bezmeticii care au avut chef de harta intr-o duminica oarecare la Vaslui.

Marius Bojor spunea...

La multi ani, tot ceea ce e dorit sa se implineasca.

florin ghetau spunea...

Multam. bafta si tie!

bettips spunea...

nu are nicio legatura ce s-a intamplat ieri la vaslui, dar, daca vrei sa faci conexiunea intre "segmentul de electorat" si incidentele respective, se poate! Eu o sa-ti zic "la multi ani" mai tarziu! :)