01 aprilie 2008

Circul de la DSV are substrat politic

DSV e o vaca buna de muls. Prefectul Marius Bodea a iesit azi la rampa, spunand ca Ionel Bondoc si-a dat demisia, iar adjunctul sau Mihai Cantemir ar fi fost schimbat. Doar ca Ionel Bondoc era azi bine mersi in biroul sau de la DSV. Ba mai mult, el a zis scurt ca nu si-a dat nici o demisie. La fel zice si Cantemir, care spune ca n-a primit nimic concret de la ANSVA. Cine minte in chestia asta?
E posibil ca prefectul sa-si doreasca atat de mult matrasirea lui Bondoc, incat zice ca a vazut deja demisia. La fel de posibil, Bondoc poate juca la cacealma, doar nu are nimic de pierdut. Bondoc e membru PDL, iar PNL are deja pregatit omul lor, Gaboran il cheama, un personaj de care 99% dintre voi n-ati auzit pana acum. Plus ca liberalii nu mai suporta pedelisti la varful institutiilor in prag de alegeri.
Mai e ceva de care profita prefectul: Bondoc nici n-are o imagine grozava prin targ, fiind o „umbrela” pentru smecherii din institutie.
De altfel, nici PDL nu a sarit in apararea omului lor. Probabil ca baietii portocalii stiu de ce. Circul insa continua!

Un comentariu:

bettips spunea...

Intotdeauna "miscarile de trupe" de la institutiile importante din oras au avut un substrat politic... Pacat ca e nevoie sa se ajunga la astfel de circ pentru a se rezolva, totusi, niste probleme... Asta in cazul in care, intr-adevar, s-a rezolvat ceva esential, caci... cine stie?!