03 aprilie 2008

Ciudatenii in jurul candidaturii lui Flaiser

Flaiser vrea numaidecat sa candideze la sefia CJ. E dreptul sau sa se revolte dupa ce PSD nu-l mai sustine, Nichita alegand sa-l sprijine pe fostul primar Constantin Simirad. Insa in jurul candidaturii sale apar tot felul de povesti, care pana acum cateva saptamani pareau de neinchipuit.
Mai intai, s-a discutat despre posibilitatea ca Flaiser sa candideze din partea PNL, dar lucrurile s-au blocat, o parte dintre liberali spunand ca nu se vor implica in campanie daca Flaiser va candida pentru CJ alaturi de sageata.
Mai nou, exista speculatii ca acelasi Flaiser i-ar putea lua locul lui Dan Carlan, adica sa fie candidatul PD-L. Nu stim daca au existat deja discutii (probabil ca da!), dar un eventual pas inapoi facut de Carlan ar fi un semnal prost pentru electoratul PD-L.
„Nu pot sa comentez”, a declarat ieri Dan Carlan. „Flaiser va candida oricum, ramane de stabilit doar partidul”, a zis in urma cu 2 zile unul dintre apropiatii lui Flaiser.
Negocierile pe tema Flaiser sunt mai intense decat cele de la summitul NATO, unde Macedonia e tinuta la usa de opozitia Greciei. Nu stim cine de la Iasi are drept de veto in chestiunea Flaiser, dar ceea ce se petrece in aceste zile nu prea mai seamana a politica. Pentru ca exista o limita, in care compromisul se termina! Ce este dupa linia respectiva va las pe voi s-o spuneti!

2 comentarii:

Politrucul spunea...

Florine.. s-au deblocat..In seara asta se pune la punct.
Sambata, liberalii il lanseaza pe Flaiser.. 99% sanse

florin ghetau spunea...

da. am auzit si eu de deblocare in dupa-masa asta. e de rau pentru pnl. Voi explica de ce mai incolo...