03 aprilie 2008

Portretul viitorului primar, in seara asta la Tele M

In aceasta seara de la ora 20.00, pe Tele M o emisiune super-interesanta despre profilul viitorului primar, relatia primar-Consiliu, presa in campanie, ziare de campanie etc.
Cat ma priveste, zic doar atat: vreau un primar al proiectelor, transparent si inteligent. Nu unul smecher!

Un comentariu:

Paul spunea...

pentru mine ca alegator, conteaza foarte mult know-how-ul/expertiza cu care vine omul in fata noastra.unele probleme ale iasului sunt comune cu alte altor orase din romania si europa, unii au gasit solutii. sa fie aplicate si la iasi daca sunt compatibile. este un candidat la primarie care vorbea de zeci de carnetele cu notite...sa le aplice si sa le explice...si oricum nu conteaza neaparat primarul pentru atragerea fondurilor europene, ci mai ales echipa de profesionisti pe care si-o formeaza.
comparativ cu celelalte orase mari din tara, cate proiecte cu finantare europeana sau internationala a accesat primarul in functie? sunt oare rezultate vizibile?
un ministru a dat vina pe consilieri atunci cand a gresit. nichita pe cine va da vina? pe cele 2 consilii, local si judetean? ce investitii majore s-au facut in comunele din iasi? ce programe de coeziune sociala au fost implementate? cum au fost ajutate categoriile sociale defavorizate? sa nu uitam ca la iasi a fost si inca mai este o guvernare
de stanga.cui bono?