19 aprilie 2008

Strategie: PSD se duce dupa Oprea prin cartiere

Azi, Dumitru Oprea si-a facut aparitia in jurul orei 13:30 prin Tatarasi. Intalniri cu oamenii, strangeri de mana, discutii pe teme diverse etc. N-am vazut nici un insemn electoral (doar camasa portocalie a lui Oprea), nici o brosura, nici un stegulet.
La cateva minute dupa pedelisti, in zona magazinului FLUX si-au facut aparitia si cativa baieti de la PSD, care imparteau de zor baloane, evident rosii. N-au fost incidente, insa intamplarea imi aminteste de campania din 2004. Atunci, baietii in rosu (de fapt galeria lui Poli condusa din umbra de Petrica Focsa) umblau dupa Dan Carlan atunci cand la Iasi au venit Basescu si Stolojan.

Logic ar fi ca fiecare partid sa-si vada de treaba. Sau de propria campanie. Adica PSD sa fie lasat sa-si desfasoare actiunile in voie, la fel PDL, PNL sau Schrotter. Altfel, nimeni nu va intelege nimic, ba mai mult, exista riscul ca pe fondul unei confruntari mai stranse ca in 2004, lucrurile sa degenereze.

8 comentarii:

Succession Spoilers spunea...

De ce oare? Se teme cineva ? Parca Nichita trecuse de 250% si castiga nu din primul tur, ci inaintea lui. Nu asa era vorba ? Am ajuns sa stam in niste baloane, dom'primar? Cand tocmai am primit cadou nu una, ci 4 antene ?

Radu GEORGE spunea...

In primul rand, nu cred ca-i corect sa asociezi doar culoarea unui articol vestimentar cu un insemn electoral. Apoi, la ce te asteptai de la PSD-isti: Flux, Chescu, cotizant/simpatizant PSD etc.

Marius Bojor spunea...

Pentru adevarul istoric, in 2004 galeria Poli cu niste batrani platiti si cu Costel Adascalitei nu numai dupa Dan Carlan mergeau, ci si dupa Relu Fenechiu, daca ne aducem bine aminte. Atunci Adascalitei mi-a administrat un cot in stomac in fata unui politist, in timp ce cauta sa il intimideze si sa il determine pe acesta sa ii lase si pe cei de la Poli sa huiduie in acelasi loc cu mitingul Aliantei.

florin ghetau spunea...

Patronul de la FLUX n-are nici o vina. i-o fi chemat el pe pesedisti? n-as crede.

bettips spunea...

Au fost insemne impartite de raspindaci de liceu prin tot Tatarasiul, pana la Piata Chirila, numai ca nu i-ai vazut!:) s-au raspandit ca potarnichile dupa ce a plecat Oprea si tot dadeau fluturasi cu "Pacaliciul" si cu cei din conducerea "Partidului Democrat minus Liberali". Numai ca baietii de imparteau fluturasii habar n-aveau pe ce lume se aflau, daca ii luai la intrebari nu stiau ce fac, pentru cine, despre ce e vorba... :)) Ce sa faci? Doar n-o sa se apuce ditamai profesoru', ditamai "manageru" (nu s-a schimbat o banca in 20 de ani in Universitatea aia!:))) sa imparta fluturasi, nu?! Uite asa mai castiga un banutz tineretu' Romaniei! Asa o sa fie in toate orasele de luna viitoare! Pline de "raspandaci! Pacat ca actiunile lor nu au vreun efect, ca muncesc degeaba, indiferent de partid!

bettips spunea...

Ma intreb: daca Oprea se ducea in Alexandru, de exemplu, avea vreo sansa sa i se stranga mana? Sau in Pacurari? Sau in Nicolina?!... Cine stie?!
Oricum, cine vrea sa voteze cu cineva anume, cred ca deja stie pe mana cui merge, asa ca... actiunile astea is doar de amuzament! Asa, ca sa ia liceenii sau studentii niste bani si sa "ne mai radem" noi!!!

florin ghetau spunea...

mai, da rau mai esti in seara asta... insa cred ca va conta enorm campania electorala. cel ptuin tura asta.
mai vorbim pe 15 iunie, doar nu vom pleca nici unul din targul asta pana atunci. sau cine mai stie...

bettips spunea...

La faza cu plecatul din targ... nush. eu nush ce fac az, d-apoi miine:))! Oricum, vom vedea in campanie cat vor conta raspandacii! La faza cu "rau", ai dreptate! Aseara am mushcat "fer"! :))))))))