20 aprilie 2008

Cine sufera cel mai mult dupa retragerea Irinei Schrotter

In sala de la Hotelul Astoria, locul unde a avut loc anuntul retragerii se aflau si cativa tineri din echipa Schrotter. Probabil ca oamenii astia stiau ce se va intampla acolo, pentru ca e greu de crezut ca nu avusese loc o discutie prieteneasca inainte.
Daca te uitai la fetele lor, aveai impresia ca se anunta numarul victimelor de la un cutremur. Ba mai mult, unul dintre baietii din staff a inceput pur si simplu sa planga. A facut-o in cateva reprize, in conditiile in care si discursul Irinei a fost pe alocuri patetic. Si-a mascat cu greu suferinta, punandu-si la un moment dat ochelarii de soare.

E una dintre fatetele dure ale campaniei electorale, in care oamenii din staff n-au nici o vina. N-au pierdut batalia voturilor, ci au fost obligati sa abandoneze inainte ca lupta sa inceapa. De asta, o asemenea infrangere doare atat de mult.

4 comentarii:

Paul spunea...

cel mai mult sufera aurel dobasu:D

Georgiana spunea...

Nu e vorba de suferinta,e vorba ca unii oameni(17200) au vazut in ea schimbarea pe care voi toti marii ziaristi din Iasi nu o vedeti.Si nu o veti vedea,findca toti sunteti niste fomisti.
Si imi place ca pe bloguri toti sunteti viteji iar la ziar deveniti mielusei.

florin ghetau spunea...

Ma tem ca ai gresit adresantul. Pentru ca exact ce spun pe blog scriu si la ziar, spun la TV sau oriunde in alta parte.

bettips spunea...

Multe disperate mai are scroter pe langa ea... Fereasca D-zeu de femei isterice si disperate, lipsite de... multe! Cine putea sa creada vreodata ca scroter e mai mult decat un "iepure" intr-o cursa de atletism electoral?! doar persoane care viseaza, in loc sa traiasca! georgiana, tata, or fi ziaristii fomisti (nu toti, dar... multi), dar rar am vazut un ziarist care sa traiasca mereu cu capu-n nori! sincer, mi-e mila de tine, oricine ai fi tu! uita-te un pic in jurul tau, vezi cine e pe acolo, distanteaza-te (daca poti!) si zi-mi dupa aia ca nu ai o problema! 17.000 de oameni au vazut in scroter schimbarea!:)))))) Pai, atunci, de ce i-a dezamagit, scumpete?!:)))) La o populatie de 400.000, 17.000 e nimic! Cam atat ia voturi actualu' primar numai datorita fotbalului (zic unii, io nu-s de acord cu asta, dar... ma rog)!:))))