20 aprilie 2008

Zestrea Irinei Schrotter, pusa in bratele lui Oprea

Retragerea Irinei Schrotter este si nu prea o surpriza. De ceva timp se tot vorbea pe la colturi despre aceasta posibilitate, dar mai ales despre faptul ca ramanerea sa in cursa afecteaza candidatura (dar mai ales procentele) lui Oprea la primarie. Nu stiu daca Schrotter are 20 la suta cum a zis azi Dan Carlan, dar cele 8-10 procente nu-s de lepadat mai ales ca se anunta poate cea mai interesanta cursa din cate au fost vreodata la Iasi.

Cat priveste listele pentru CL, Daniel Oajdea nu e pe 2, nici pe 6, ci pe locul 7, insa astazi bataiosul Oajdea a fost prezent la festivitatea de la Astoria, fara insa a ameninta ca paraseste corabia PDL pentru o candidatura independenta. Interesanta este urcarea lui Movila pe pozitia 3 la CL, dar si pozitionarea lui Gabriel Surdu si Ionel Agrigoroaie pe pozitii eligibile. Tot pe locuri fruntase sunt plasati Constantin Axinia, Gabriel Grigore si Iulian Serban.
La CJ, Flaiser figureaza pe 3, Oprea e pe 2 (pentru voturile pe municipiu), printre cei plasati pe pozitii eligibile figurand Constantin Serban, Marius Spanu, Tiberiu Brailean si Cristian Angheluta.

11 comentarii:

bettips spunea...

Nu era de asteptat?! Ce sanse avea "modista"?! Zirou! Nu inteleg de ce s-a mai agitat atat, ca o sticla de Pepsi...

onciu spunea...

Gestul doamnei Schrotter este unul intelept,pentru care merita felicitari.Se demontreaza inca o data ca fara un partid puternic in spate nu poti sa accezi la primaria municipiului Iasi.

Succession Spoilers spunea...

Eu văd mai mult o victorie a "politicii" în faţa presupusei independenţe. Nu există independenţă absolută. Iar opţiunea Irinei Schrotter este, în mod evident, una de natură politică (şi corectă, aş adăuga :) ). Nu politica trebuie blamată, ci felul în care este făcută de unii. Hoţia şi lipsa de scrupule sunt, într-adevăr, condamnabile, dar nu trebuie să le confundăm cu politica.

Marius Bojor spunea...

Era de asteptat. Cred ca daca si-ar fi dus candidatura pana la capat ar fi avut si prejudicii mari de imagine in ceea ce priveste brand-ul de imbracaminte "irina schrotter". Domnule Ghetau, pe ce loc este Camelia Gavrila pe lista PNL la CL?

florin ghetau spunea...

Pe primul loc. asta am stabilit inca de ieri in urma discutiilor cu marius.
si mi se pare solutia cea mai inspirata pentru PNL. Astept si lista de la CJ, unde vestile nu mai sunt atat de bune...

Marius Pârciu spunea...

Desi ne-am vazut am uitat sa comunic un lucru extrem de important: La multi ani! :)

Succession Spoilers spunea...

Vai, imi cer scuze. Domnule Ghetau, va urez si eu La multi ani si sa fiti in continuare acest "Sergiu Nicolaescu" al media iesene :) Ma refer, desigur, la faptul ca sunteti peste tot: la TV, in ziar, si "primul blogger politic iesean". Dincolo de poante, "la multi ani"-ul meu e cat se poate de sincer. :)

florin ghetau spunea...

vai domnule vaman, ce comparatie, doar nu degeaba emisiunea de la tele m se cheama «Linia intai».
Nici dvs. nu sunteti departe de nicolaescu: azi in iasi, maine-n Bruxelles, site (blog), muzici plus probabil multe altele. Bafta si tie.

Marius, multam pentru urare!

Marius Pârciu spunea...

Si cand te gandesti ca nu bausem nimic la ora aia :D. Imi este mila de ce va aparea in ziarele de maine :).

dumitrita spunea...

la multi ani, florine!!! mii de scuze, ca doar vorba aia, am stat de vorba azi. :)))

florin ghetau spunea...

ok dumi, multam mult pentru urare!