29 aprilie 2008

Camelia Gavrila viceprimar. Intr-o combinatie cu PSD

Ziceam zilele trecute despre posibila intelegere PSD-PNL la Iasi pentru locale. Daca Nichita castiga primaria, unul dintre viceprimari va ramane Neculau, iar celalalt post de vice va fi „cedat” PNL-ului, cel mai probabil Cameliei Gavrila.
La CJ situatia e cam la fel: daca Simirad castiga CJ-ul, Constantin Adascalitei va fi unul dintre vici, iar celalalt scaun va fi cedat liberalilor. Cum primarul de Barnova (primul pe lista PNL de la CJ) va ramane probabil edil la munte, sanse mari le are tanarul Mugur Cozmanciuc (locul 3 pe lista PNL la CJ). Sau cine stie, poate chiar Camelia Gavrila daca Simirad castiga CJ-ul, iar la primarie iese Oprea.
Liberalii nu sufla o vorba despre eventuala intelegere cu PSD, doar ca din PSD incep sa transpire ceva informatii. Vedem dupa 1 iunie cat adevar exista in ceea ce acum sunt doar simple speculatii.

9 comentarii:

Marius Bojor spunea...

Nu exista nici o intelegere a PSD cu PNL. Cum se pot face intelegeri de genul acesta, daca nu au existat nici un fel de intalniri PSD-PNL? Cand au fost acestea? Intr-adevar, am observat cu totii in ultima sedinta de Consiliu Local o ajustare a discursului doamnei Camelia Gavrila, dar acest lucru este o alegere care vine in urma unei optici pur personale. Asemenea speculatii, cum ca exista o intelegere PSD-PNL sunt zvonuri de natura sa determine electoratul sa se indrepte inspre "adevarata dreapta", asa ca putem sa ne dam seama de unde au "transpirat". Poate de la etajul de dedesubtul PSD.

DANGA Marius spunea...

Florine, stii foarte bine ca nu poti lansa o asemenea stire fara dovezi. Altfel este doar o intoxicare. Daca PSD-istii viseaza ... asta e treaba lor. Dna Gavrila a acceptat propunerea dlui Adomnitei care suna: "Camelia, vrei sa fii viceprimaria MEA?".

Am vazut ca situl de stiri "independent" www.newsiasi.ro ti-a luat deja stirea si a plasat-o in topul stirilor de azi. Asta e ...si-au asumat rolul.

M.

garzanti spunea...

Eu cred ca este o doza de adevar in ce zice Florin si se vede din discursul distinsei doamne. Sunt convins ca sunt discutii inte PNL si PSD pentru o posibila colaborare, care principial vb e avantajoasa pt ambii, insa e un mare insa pacat ca Relu Discoteca nu vb si cu batranii partidunul cum ar boier peceneg Djuvara, sunt convins ca ar putea sa le dea sfaturi bune. Mie unul mi-ar fi rusine sa ma cuplez cu fosti comunisti care in anii '50 si-au batut joc de inaintasi, unul din Bratieni a si murit din cauza lor.

florin ghetau spunea...

pentru cei doi Marius: am si spus ca e o informatie vehiculata in ultimele zile si ca totul se va confirma dupa 1 iunie.
dar mai e un amanunt: vineri, Fenechiu a devoalat intr-o emisiune TV care e adversarul nr. 1 al PNL: PDL si nu PSD.
E strategia liberalilor, e dreptul lor sa atace pe cine vor, eu nu fac decat sa pun cap la cap niste informatii.
La fel de ciudata ar fi si o intelegere PDL cu PSD dupa locale. Sa nu credeti ca ei ar scapa mai ieftin...

DANGA Marius spunea...

Garzanti ... mai usor cu consideratiile de valoare. Nici cu PD-L nu mie rusine in ceea ce priveste radacinile comuniste. Intra te rog pe: http://pdliasi.ro/index.php/despre-pd-l/istoric-pd-l si reaminteste-ti istoria recenta a acestui partid. Iti dau o mostra ma jos:

"Aparut ca o larga miscare de masa in timpul Revolutiei din decembrie 1989, F.S.N. isi incepe existenta documentara la 23 decembrie 1989 prin declaratia program redactata de Consiliul F.S.N. Presedinte al F.S.N. a fost desemnat Ion Iliescu. Ca organ provizoriu al puterii de stat, F.S.N. a format Guvernul provizoriu condus de Petre Roman.

Prin decizia nr. 2 din 6 februarie 1990, Tribunalul Municipiului Bucuresti a inregistrat F.S.N. ca "miscare politica", calitate care a permis participarea F.S.N. la alegerile locale si legislative din 1990."
....

DANGA Marius spunea...

Florine, iei din declaratia aia ce iti convine. Eu cred ca esenta declaratiei domnului Fenechiu este: ”orice s-ar întâmpla la alegeri, oraşul trebuie să scape de acest primar”.

Dusmanul principal al nostru ca si al Iasului este PSD-ul. Dar nu vom sta cu mainile in san sa vedem cum pdlistii arunca cu mizerii in stanga si in dreapta.

In alta ordine de idei, ceea ce faci tu cu Iulian este campanie electorala clara. Unul spune ca are informatii, apoi spune ca de fap era un zvon care circula ... iar celalat o preia ca stire cu titlul care insinueaza certitudinea.

J`accuse.

M.

florin ghetau spunea...

eu zic sa citesti atent si informatia mea, dar si formularea de pe newsiasi.
Vezi ca pe newsiasi titlul e cu semnul intrebarii, plus ca se zice acolo despre o posibila intelegere.
Te lansezi in scenarii si vezi doar comploturi, dar zau ca nu e cazul.

DANGA Marius spunea...

pururea salvatorul semn al intrabarii ...

garzanti spunea...

@marius

Eu nu am zis ca PD-L e un partid ingenuu, e alcatuit din multi fosti comunisti si in esenta mult timp va ramane asa. Insa eu ca elector de dreapta as taxa o asociere PNL-PSD, dar in fine daca interesele o dicteaza asta e.

Iar ca fapt divers si nea' Relu a fost UTC-ist de frunte inainte de '89 si a facut banutzi frumosi la mare la Costinesti din locurile de cazare.