10 aprilie 2008

Solcanu: Hemoragia din PSD Iasi nu se va opri aici

Lucian Flaiser, trei consilieri judeteni (Adrian Iurcan, Gabriel Surdu si Antonela Agrigoroaie) un consilier local (Romeo Ciobanu) plus trezorierul filialei (Ionel Agrigoroaie) i-au spus astazi adio lui Gheorghe Nichita, trecand cu arme si bagaje la PDL.
Dan Carlan spune ca e doar varful aisbergului, dand de inteles ca plecarile din PSD nu se opresc aici.
Deja, in PSD sunt vehiculate vreo 2-3 nume de consilieri judeteni dispusi sa treaca tot in barca PD-L.
Pentru PDL decizia nu e una strasnica, ma refer in principal la municipiul Iasi, dar in judet PDL poate spune ca detine suprematia. Avand deja peste 30 de primari, plus inca vreo 10 care sunt deja pe drum, filiala lui Carlan spera acum sa castige CJ-ul. Iar sefia CJ poate inclina balanta pentru turul al doilea pentru primarie.

Pentru PSD, semnalul de azi e unul foate prost. Aproape devastator. PSD a pierdut intr-o singura zi o gramada de oameni importanti, care stiau ce inseamna organizare. Mai e ceva: a pierdut oameni cu destui bani, lucru care conteaza enorm intr-o campanie electorala.
Tot azi, Ion Solcanu a iesit din nou la atac:

„Pierderea e mare, dar cred ca hemoragia nu se va opri aici. Totul se va repercuta in rezultatele PSD Iasi la locale si la alegerile generale. Este efectul managementului prost al conducerii actuale a filialei”.

Apropiatii lui Solcanu spun ca acesta nu va parasi PSD pana la alegerile locale, insa dupa aceea va lua o decizie.

In seara asta, de la ora 20.00 pe Tele M, discutam la „Linia Intai” despre ultimele evolutii pe scena politica ieseana.
Invitati in studio: o parte dintre cei care au plecat azi din PSD Iasi plus analistul Florin Cantic.

Niciun comentariu: