12 aprilie 2008

Sondajele lui Carlan

Seful PD-L a dezvaluit in aceasta dupa-amiaza in emisiunea «Ochiul Public» de la Tele M cateva cifre dintr-un sondaj recent.

„Oprea are cateva procente in fata lui Nichita, iar pe locul 3 e Irina Schrotter cu un scor destul de bun. In turul doi, Oprea are opt puncte peste Nichita”, a spus seful PD-L Iasi.

Cat priveste desemnarea candidatului PD-L la sefia CJ si intalnirea de joi de la Bucuresti in care s-a batut in cuie candidatul, Dan Carlan a spus ca 90% din electoratul PD-L l-ar prefera pe el, in vreme ce doar 50% dintre portocalii i-ar fi dat votul lui Flaiser. In schimb, potrivit sondajului de opinie, jumatate din electoratul PSD l-ar urma in momentul de fata pe Lucian Flaiser, dar calculele PDL arata ca exista riscul ca in campania electorala alegatorii PSD sa-l abandoneze pe Flaiser si sa se identifice cu candidatul PSD, adica Simirad. Carlan n-a precizat insa distanta dintre el si Flaiser si nici daca detine cifre care sa masoare cota candidatilor la CJ (Carlan, Dobre, Simirad, Matasaru etc).

Un comentariu:

Leonard Relea spunea...

Cata incredere putem avea in aceste sondaje?