19 aprilie 2008

Rocada mica la PDL

Tiberiu Brailean va candida, din cate aud, pe listele de la CJ, undeva pe locurile 3-4, dupa ce initial figura la Consiliul Local. Nu stim care e motivul mutarii, dar e clar ca are legatura cu ultimele miscari de trupe si de oarece nemultumiri legate de liste.
Flaiser e dorit si el in fruntea listei, chiar daca postul de „manager” promis de Carlan nu presupune ca Flaiser sa candideze neaparat la CJ. Cu alte cuvinte, Flaiser ar candida, apoi se va retrage strategic, in cazul in care PDL (Carlan) castiga sefia CJ.
Totodata se discuta si despre varianta ca Oprea si Carlan sa figureze pe liste si la CL si la CJ. Maine, PDL are programata o conferinta de presa, dar nu e clar daca vor fi prezentate listele complete de candidati.

P.S: Cat priveste vestea ca Gavrila va fi pe locul 2 la CL, Marius Danga tine sa ma contrazica. Intelesesem insa ca in cazul in care Adomnitei iese primar, o va propune pe sefa ISJ ca viceprimar. Nu e logica plasarea ei pe pozitia secunda? Sau e alta intelegerea? Doar n-o fi inca o teapa pentru doamna profesoara!

4 comentarii:

DANGA Marius spunea...

Floine, iesi din schema clasica. Viceprimarul este PRIMUL dintre consilieri. De ce s-ar pune candidatul de primar pe lista la CL? Doar daca nu e sigur ca iese PRIMAR si s-ar multumi si cu VICE. Cristi iese Primar!

florin ghetau spunea...

sa vedem daca Gavrila va fi plasata pe locul intai. mai e putin. deocamdata speculam...
cat il priveste pe adomnitei e clar: ori primar, ori parlamentar (daca iese la toamna!).

Marius Bojor spunea...

http://mariusbojor.blogspot.com/2008/04/lista-pnl-la-cl.html

bettips spunea...

Imi place ca insiri pana la alegerile toate variantele posibile si imposibile:)) cu fiecare zvon, postezi altceva!:)) asteapta sa vez listele! si, dupa aia,...