22 mai 2008

Bancul politic al zilei

PSD este foc si para pe cei de la ANM si ii acuza ca se baga in campania electorala, intrucat au emis avertizari doar cu cod galben si portocaliu.

Un comentariu:

Anonim spunea...

BAGAT PE TOATE BLOGURILE IESENE-FREE !

"Echipa consilierilor lui Oprea extrem de slaba ( de altfel ca shi consilierii lui Blaga ….vai mama lor )…….deci, una din regulile importante a unei confruntari pe sticla :

Candidatul sub nici o forma nu flutura shi rasfoieshte colile-promter deasupra pupitrului ….se compacteaza toate ideile pe o singura coala care ramane LIPITA DE PUPITRU !!!!!!!! …consultarea fatzisha a acestora, denota nesingurantza , inconfortul shi lipsa de pregatire a participantului !
Tonul agresiv, se poate folosi doar in emisiunile posturilor locale ( deoarece majoritatea celor care le vizioneaza sunt cetatzeni care cunosc in mod direct viatza shi cancanurile urbei ) .
Intr-o emisiune a unui post cu acoperire natzionala SUB NICI O FORMA NU SE FOLOSESHTE TONUL AGRESIV ! ( deoarece timishorenii de exemplu, habar n-au de belele facute de Nichita pe plan local ……ei percep doar agresivitatea shi irascibilitatea lui Oprea !)
Tocmai de aceea aducerea candidatzilor din diverse orashe shi prezentarea lor pe posturi cu acoperire natzionala este considerata ca o mare cretinitate …dar ce sa te ashteptzi de la libidinosul Lazarov creator al multor pseudo-vedete siliconate shi reshapate !…candidatzii la primaria unei localitatzi trebuie intens madiatizatzi pe plan local deoarece de exemplu pe bucureshteanul x il doare fix in baschetzi cin’o sa fie primar la Iasi !
La toate acestea, ieri copilul ala de Adomnitzei iar v-a facut tur de fortza ….pacat ca in spatele lui se afla excrocul de Fenechiu ….aaaaaaaa in plus uitasem : totdeauna candidatul trebuie sa fie bandit shi sa solicite ca in ordinea ashezarii el sa ocupe primul loc din stanga ecranului ( exista totdeauna in subconshtient tendintza de ordonare a informatziilor video de la stanga la dreapta !!!!)…..sunt extrem de curios cine a fost perversul care a hotarat pozitzionarea candidatzilor in ordinea : Nichita , Adomnitzei, Oprea shi in plus ashezarea lui Adomnitzei la mijloc …care prin statura sa domina clar pe ceilaltzi doi, asistand amuzat la replicile taioase care aceshtia shi le aruncau unuia altuia peste capul lui !

In concluzie Oprea sa nu uite nici un moment ca are de recuperat in primul rand la capitolul imagine extrem de proasta pe sticla (emisiuni TV) care i-a fost facuta la euro-parlamentare de narcomanul ala debil care se crede buricul media ….ma refer la GHEORGHE ! - lupul moralist copie fidela a CTP-ului !

In rest dom’ profesor a fost bun …sa aiba bafta shi sa cashtige !….o sa fie foarte greu dar TREBUIE SA CASHTIGE !

PS . OBSERV CU STUPOARE CA PE BLOGUL IRINEI SCHROTTER S-A INSTAURAT CENZURA ……..IN PLUS EXTREM DE MULTE POSTARI ANONIME A UNEI INTREGI HOARDE MITOLOGICE ….HMMMMMM CAM CIUDAT SHI CANADIAN STILUL !"