09 mai 2008

Basescu nu vine la Festivalul Modei. Dar o sa apara la Iasi in campanie

Traian Basescu a fost invitat la Festivalul Modei organizat la Iasi de Irina Schrotter. Deocamdata, n-a dat nici un semn, dar se pare ca nu va veni nici astazi, in a doua seara de spectacol. Se stie ca Basescu e imprevizibil si ca organizatorii se pot trezi cu el oricand la usa, dar din cate se aude, el nu va fi totusi prezent la Iasi.
Insa Basescu va veni insa la Iasi pana la alegerile din 1 iunie. Ramane de stabilit doar evenimentul la care va participa, pentru ca prezenta lui in oras (pentru a pune umarul la campania lui Oprea) nu va fi deloc intamplatoare. Totul va fi pus la punct pana in cel mai mic detaliu. Vorba sloganului lui Nichita: Lucrurile importante au nevoie de timp!

2 comentarii:

garzanti spunea...

Florine vb de Base' ca si cum ar fi un mare guru, vine sa salveze treaba. E un om ca oricare altul, mic si de statura pe deasupra.

Acum la modul serios insa cred ca aici se greseste f mult cand se asteapta vizita cuiva de la Bucuresti parca ar fi marele vizir de la Inalta Poarta venit sa isi viziteze nenumaratele provincii alre imperiului. Ne meritam eticheta de provincie care o pun bucurestenii.

florin ghetau spunea...

Ai dreptate, dar intreb si eu: cine e cel mai popular politician la ora asta in Romania?
Eu unul nu astept vizita vizirului Base'. Spun doar ce aud...