26 mai 2008

Sondaj INSOMAR pe Iasi: Nichita 50%, Oprea 32

Un sondaj INSOMAR a fost prezentat in urma cu doar cateva minute pe Realitatea TV.
La primarie, Nichita are 50%, Oprea 32, iar Adomnitei 13. La Consiliul Local: PSD 40, PDL 31, PNL 18.
La sefia CJ: Simirad 43, Carlan 27,5 iar Dobre 20,7 (!!!). Partide (CJ): PSD 41, PDL 26, PNL 24.

Observatii:

Nichita ar lua mai multe voturi decat a luat in 2004, in primul tur (atunci a avut 47%). Cam greu de crezut. La fel de ciudat este ca Adomnitei este sub PNL. Parerea unanima este ca dimpotriva, Adomnitei trage in sus PNL.
Daca adunam procentele PDL si PNL, cele doua partide ar detine majoritatea atat la CL, cat si la CJ. La fel de greu de crezut ca se va intampla!

5 comentarii:

onciu spunea...

Nu cred in acest sondaj,pentru ca am vazut cum s-a facut.Nu prea s-a intrat in casele oamenilor.Nu am nici un fel de incredere in Simirad,pentru ca a tradat si nici in Nichita pentru ca nu s-a tinut de cuvant.Cu Adomnitei este alta problema.Locul acupat de el in sondaje pare a fi corect,pentru ca reprezinta procentul partidului.Cu una,cu alta o sa vedeti totusi,ca sondajul nu a fost facut corect.Au mai fost si alta data greseli mari la sondaje.

monterubio spunea...

Sa iasa Nichita din primul tur...sa vedem ce mai zice dom' profesor...:))...poate nu mai scoate taxele locale si renunta si la ideile marete cu ecartamentul liniei de tramvai si autostrada cu 8 benzi in Pacurari :)) Asta chiar ne crede prosti....Una peste alta, Nichita chiar are niste proiecte in desfasurare...ar trebui sa ii dam credit inca 4 ani.

delia spunea...

E bun sondajul. Oprea chiar nu a facut nimic nici la Universitate, a marit taxele si a scos examenele. Ce sa faca la Primarie ? S-a facut de ras si la emisiunile televizate, cum sa il voteze lumea.

valmon spunea...

Chiar nu inteleg cum lumea nu vrea sa observe ce e in jurul nostru si ca nu s-a facut mai nimic in ultimii ani sau daca s-a facut, in cea mai mare parte, a functionat o mica perioada si au aparut probleme ( asfaltari, semaforizare,etc.)...citat din nichita: " Cum e in faliment RATP? Nu circula tramvaie in oras? Nu circula autobuze in oras? " ....no comment ! ....eu zic ca ar trebui sa mergem la vot si sa scapam de un asemenea personaj...HAI LA VOT !! :)

Arl spunea...

Nichita a facut o multime de abuzuri de cand a devenit primar. In primul rand, el nu accepta audienta, a pus taxa pe sport(si se lauda ca Poli Iasi este un "mare" merit care trebuie atribuit lui), nu respecta proprietatea(ceea ce e extrem de grav). La ora actuala, daca cineva are o problema cu un teren pentru retrocedare, intampina mari dificultati cand se ajunge in fata primarului. Trist, foarte trist! Punand in balanta, Oprea a avut un management productiv la Al.I.Cuza, fiind cea mai buna facultate din Romania. Oprea poate aduce un aer nou la primarie!!