26 mai 2008

Liberalii voiau sa dea lovitura in campanie. Doar ca totul s-a intors impotriva candidatului Adomnitei

Pregatita intens vreme de cateva saptamani, actiunea cu inmanarea cheilor ANL pentru rezidenti se sfarseste trist. Programata maine la amiaza, in prezenta ministrului Nicolaescu, ceremonia va fi una de inmormantare. Pentru ca totul s-a anulat in cursul zilei de astazi. De ce? Rezidentii din anii I si II au protestat pentru ca au fost lasati pe dinafara blocului ANL. Si au avut castig de cauza. Pentru ca ASP a decis sa nu mai dea nici o cheie. Ba mai mult sa reia de la capat procedura cu repartitiile.
Si asa, faza cu blocul ANL pentru rezidenti s-a lungit mult. Insa intamplarea de astazi e curata anti-campanie Adomnitei. Sa-l chemi pe ministrul PNL Nicolaescu la Iasi pentru a participa la eveniment cu cinci zile inainte de alegeri si sa transformi totul intr-un parastas e doar strategie de tip PNL.
Probabil ca Adomnitei e la ora asta stana de piatra. Habar n-am cine va plati pentru prostie. Dar tare ma tem ca zilele lui Hurmuzache la sefia ASP sunt numarate. La ce-i foloseste asta lui Adomnitei?

Niciun comentariu: