03 mai 2008

Irina Schrotter cere demisia vicelui Neculau si isi pregateste candidatura pentru parlamentare

Declaratia viceprimarului Constantin Neculau ca uraste familia Schrotter e taxata de creatoarea de moda care ii cere demisia. Pe de alta parte, in emisiunea de astazi a lui Sabin Orcan de la Tele M, Irina Schrotter a spus ca dupa locale va decide in ce partid se va inscrie. Cum mariajul Schrotter-PDL pare perfect, creatoarea de moda va primi probabil carnetul portocaliu imediat dupa batalia pentru primaria Iasului. E aproape cert ca ea va candida in toamna intr-un colegiu din Iasi, pentru un mandat de parlamentar.

3 comentarii:

bettips spunea...

modista vorbeste din nou! bravo!

Marius Bojor spunea...

Acum aflam ce a mai primit... Mi se pare destul de sugestiv faptul ca ea s-a oprit exact inaintea momentului in care ar fi trebuit sa isi faca afise, sa isi faca spoturi, sa contracteze spatii publicitare... Cred ca - stand intr-un mediu de afaceri - a contractat spatiile publicitare si a inceput sa isi faca cunoscuta candidatura tocmai pentru a primi, cand le creste valoarea, un loc de parlamentar la partidul care ar fi dat mai mult.

onciu spunea...

Neculau nu prea are ce cauta in functia de viceprimar al Iasului,dar acest lucru s-ar putea intampla numai prin schimbarea primarului actual.Cand a intrat Neculau vorbea cu orice ocazie de desfiintarea chioscurilor,dar dupa un an,doi,s-a facut ca ploua.Acesta este caracterul ,probabil al acestui domn,care stiti si dumneavoastra din ce partid provine.