04 mai 2008

Movila si Nichita, fruntasii topurilor «Jurnalului Politic»

Podiumul in Topul Parlamentarilor

1. Petru Movila (PDL)
2. Dan Carlan (PDL)
3. Varujan Vosganian (PNL)

Podiumul in Topul sefilor din administratie:

1. Gheorghe Nichita
2. Marius Bodea
3. Lucian Flaiser

«Jurnalul Politic» va aparea luni, 5 mai impreuna cu «Jurnalul de Est». Urmatorul numar al «Jurnalului Politic» va fi scos pe piata in ultima zi de campanie electorala, adica pe 30 mai.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Out of topic !


TEMA :

ULTIMA BARFA DIN BUCURESHTI:
CUM SA IMPARTZI 2 PAIE LA 3 MAGARI
SAU
OK-UL LUI TARICEANU
PENTRU SACRIFICAREA LUI FENECHIU


Deci astazi in PALLADIUM-ul barfelor Bucurestene s-a vorbit mult pe aceasta tema elementele care au generat-o fiind urmatoarele :

1.avem alegeri
2.avem PNL
3.avem defectziune la PNL-IASI deoarece in urma semnalelor din teritoriu este evident ca aceasta organizatzie nu o sa aiba in parlament decat 2 PAIE adica doua locuri de parlamentari : unul la SENAT shi unul la C.DEPUTATZILOR
shi 3 MAGARI adica

MAGARUL no1- VARUJAN VOSGANIAN
MAGARUL no2- CRISTIAN ADOMNITEI
MAGARUL no3- RELUL FENECHIU

Buuuuuun deci in urma celor de mai sus shi la presiunile MAGARULUI no1-VARUJAN VOSGANIAN s-a decis de urgentza o intalnire a staff-ului PNL-ist la nivel de sauna-prosop pe cur, in care sa fie rezolvata aceasta problema :

CUM SA FIE IMPARTZITE CELE 2 PAIE LA CEI 3 MAGARI

....shi bineintzeles imediat a fost luat in considerare principiul
"grecului" :

DECAT SA AI 3 MAGARI JIGARITZI SHI INFOMETATZI PENTRU CARE NU-S PAIE DESTULE MAI BINE SACRIFICI UNUL DIN MAGARI SHI VEI AVEA 2 MAGARI SATUI SHI BUNI DE CARAUSHIE !

....asha ca forul liberal a luat la puricat pe cei trei magari :

VARUJAN VOZGANIAN
actual ministru, bun de gura, prezentabil, intelectual rasat cu umor fin aflat intr-un trend ascendent ....deci o figura benefica partidului ...implicit nu poate fi sacrificat !

CRISTIAN ADOMNITEI:
cu toate ca face parte din tripla impusa de FENECHIU (CHIUARIU-DAVID-ADOMNITEI)nu este un magar ci magarushul din SHRECK care orice gafa ar face in loc sa te pufneasca nervii, te pufneshte rasul.......shi uitzi sa-l mai sacrifici !

RELU FENECHIU
excroc notoriu, ale carui ispravi au umplut sute de pagini de presa, zeci de emisiuni TV shi nenumarate pagini virtuale ale NET-ului, a creat partidului un adevarat dezastru la capitolul imagine find echivalentul umflatului ala de NASTASE de la PSD adica corupt shi bombonel ! deci este cel mai indicat sa fie SACRIFICAT !

In consecintza ordinul de la sheful suprem TARICEANU satul de presiunile lui VOSGANIAN shi de belele facute de FENECHIU a plecat shi suna astfel :

SACRIFICATZI-L
PE FENECHIU CA SH-ASHA NUMA" BELELE
A FACUT PARTIDULUI .EXECUTAREA !

DECI NEA RELULE FENECHIULE :

ASHTEPT CU DEOSEBIT INTERES
CLIPA CAND PE ALTARUL
DIN TEMPLUL LUI ZEUS
PREOTEASA CU PLETE DE AUR
O SA-TZI IA GLASUL
INFIGAND IN GATLEJUL TAU
CUTZITUL DE AUR DNA !

ITZI DORESC SACRIFICARE USHOARA !