10 mai 2008

ULTIMUL SONDAJ PE BLOG PENTRU PRIMARIE

E drept ca pe acest blog a mai fost un sondaj cu privire la batalia pentru primarie, insa la vremea respectiva doar cateva partide isi desemnasera candidatii.
Mai sunt trei saptamani pana la alegeri, competitia e tot mai dura, atacurile se vor inteti, iar interesul va creste pe masura ce ne apropiem de ziua scrutinului. Cu cine votati pe 1 iunie? Astept asadar optiunea voastra pe blog. Sondajul ramane deschis pana in seara de dinaintea alegerilor (31 mai).

6 comentarii:

Dragos-Bogdan Dorojan spunea...

Daca sunt 15 candidati de ce ai inclus doar o parte din ei? Din exterior cum ai privi, ca pe o atitudine partiala sau lipsa de spatiu pe pagina?

florin ghetau spunea...

Era greu de inserat toti cei 15 candidati. E vorba evident de incarcarea paginii si nu de atitudine partiala a proprietarului de blog.
In rest, bafta! Apropo, n-am vazut vreu afis cu Dorojan prin targ. Sau ma insel?

Dragos-Bogdan Dorojan spunea...

Jurnalistii ce au dat curs invitatiei de astazi, au vazut si noile afise. Astazi presedintele PRE Geo Stroe a prezentat presei cateva titluri editate de catre Academia Dacoromana si totodata a prezentat echipa de conducere PRE Iasi cat si candidatii. A fost un eveniment mai mult cultural. Miercuri imi voi prezenta programul pentru primarie in cadrul unei conferinte de presa.
P.S. Pentru un asemenea poll final de 3 saptamani raman la parerea ca e mai putin important daca se incarca sau nu pagina. Dar ma rog, fiecare cu jurnalul lui(web blog)

Paul spunea...

@Dragos Dorojan: 1. Nu se pune virgula intre subiect si predicat: "Jurnalistii ce au dat curs invitatiei de astazi, au vazut si noile afise."
2. Jurnalistii sunt oameni, pronumele relativ cerut de gramatica limbii romane este "care". "CE2 pron. rel. (se foloseşte pentru a înlocui numele unui obiect şi a introduce o propoziţie subordonată)"-dexonline-"ce". Eu unul vad foarte multe asemnari intre mine si jurnalisti, de unde si convingerea mea ferma ca jurnalistii sunt oameni, pe care (NU ce) ii apreciez, in mod negativ sau pozitiv.
@Florin Ghetau: de ce spui prostii? Eu am avut sondaje cu peste 10 variante de raspuns. S-a plans vreodata cineva ca se incarca greu pagina blogului meu?

Unknown spunea...

din pacate cred ca sondajul nu e foarte revelator. vreau sa cred ca cei care te citesc sunt oameni cu capul pe umeri, interesati de viata publica si de politica, oameni la curent cu tot ce inseamna Iasul. din pacate deci, o foarte mica parte din masa electorala.
ma bucur totusi sa vad ca oprea si adomnitei sunt in frunte iar nichita pierde rusinos

garzanti spunea...

asa este cum zice mirela, sondajele aste web nu sunt relevante, reflecta doar profilul celui care viziteaza site-ul sau vreun candidat disperat care a pus pe alti supusi sa de clici in nestire