16 mai 2008

Simirad si-a scos „volum” electoral in care apar 100 de poze cu propriul chip

A aparut pe piata «Povestiri electorale», volumul I, in 64 de pagini. Autor: Constantin Simirad. E o adevarata carte, unde chiar pe coperta, in interior e prezentata activitatea sa politica (nu apare insa perioada cat a fost membru de vaza in PAC).
Nu lipsesc din „volum” listele PSD pentru Consiliul Local si Consiliul Judetean, iar pe fiecare pagina gasim poza lui Simirad si sigla PSD (pe jumatate de pagini apar chiar 2 poze cu nea Simi').
„Volumul” cuprinde zeci de tablete scrise de candidatul PSD la sefia CJ de-a lungul vremii, dar nu gasim nicaieri ceea ce Simirad vrea sa faca daca va castiga alegerile.
„Avem multe de facut”, zice candidatul PSD in textul de deschidere, insirand chestii generale, legate de infrastructura sau de depopularea Romaniei.
In schimb, coperta volumului electoral ni-l arata pe Simirad, alaturi de patriarhul Daniel, iar in interiorul cartii electorale gasim alte poze, in care Simirad apare cu patriarhul Greciei, fostul patriarh al Romaniei, Teoctist, dar si cu Basescu sau Iliescu.
Dintre titlurile pastilelor lui Simirad am retinut doua: «Buricul Vasile Ombilic» si «Alianta de la Glodul Alb».

2 comentarii:

onciu spunea...

Da,Simirad e bun de spus povesti,la varsta aceasta,dar nicidecum de condus un judet asa de mare,cum este Judetul Iasi.Exista si alt adevar:aceste povesti ar fi mai bune pentru copii si nepoti.Nici nu stiu de ce a tinut asa de mult sa candideze acest domn,care isi implinise cariera cu varf si indesat.Probabil ca se plictisea la pensie si atunci ce a zis.Daca merge,de ce sa nu mai conduc un judet.Si uite asa l-a pacalit pe Nichita,nominalizandu-l la CJ Iasi.

livia spunea...

Nu am vazut poate niciodata o astfel de blasfemie, sa afisezi fotografii cu patriarhul Romaniei P.F.Teoctist(pag.14), cu patriarhul Greciei sau P.F.Cristodulus(pag.16) iar textele ce le insotesc sa se refere la relatiile dintre un El si o Ea, " ce o fac...goi pusca sub plapuma..." este revoltator.Oare mizeaza pe faptul ca toti suntem analfabeti si ne uitam doar la carti cu poze, si, pe deasupra, daca vedem cruci si potcap ne gandim ca Simirad este credicios, dar zicala potrivita ar fi" piei satana".