20 mai 2008

Basescu a jucat la Realitatea TV rolul candidatului PDL la primarie

Ascultandu-l aseara pe Traian Basescu aveai impresia ca el e candidatul PDL la primaria Capitalei si nu Blaga. Seful statului a vorbit de proiectele importante ale Bucurestiului, despre ceea ce trebuie facut, despre contracandidatii PDL etc.
E clar ca Basescu e nemultumit de Blaga. A si spus la un moment dat ca Buldogul a inceput greoi si n-a beneficiat de ajutorul mediatic nesperat pe care Oprescu l-a avut in debutul0 campaniei.
Usor nesigur si fara argumente cand este incoltit, Basescu si-a propus sa mai aduca niste puncte PDL-ului. Nu stiu daca bucurestenii mai sunt dispusi sa inghita meniul prezidential, cum nu stiu nici cat efect mai au aparitiile sale pentru scorul pedelistilor din teritoriu.
E insa cert ca Oprescu va incepe sa scada (fara partid e greu sa te mentii sus!), iar diferenta fata de ceilalti contracandidati se va reduce simtitor.

In orice caz, dupa locale ne putem astepta la relansarea unui meci (PDL-PSD, arbitrat de PNL), care pana acum cateva luni avea un final previzibil. Cum nici Iliescu nu sta degeaba („constructia” Oprescu e graitoare), vom avea ce comenta toata vara!

Niciun comentariu: