07 mai 2008

Tele M, ora 20: Confruntare Oprea-Adomnitei

Doi candidati grei la Primarie vin in aceasta seara la emisiunea „Linia Intai” de la Tele M: Dumitru Oprea (PDL) si Cristian Adomnitei (PNL).

9 comentarii:

Dragos-Bogdan Dorojan spunea...

Interesanta emisiunea...acida! Mai mult nu comentez:)

Paul spunea...

Interesanta emisiunea. Am urmarit-o pe toata. Nu prea stii s-o faci pe moderatorul. In prima parte a emisiunii, Oprea l-a calcat in picioare pe Cristi. Nu ai intervenit decat pentru a-l intrerupe pe Cristi care tocmai dadea raspunsuri la atacurile lui Oprea.
In a doua parte, Oprea a urmat sfaturile consilierilor si a fost mai relaxat.
Oprea poate recurge, la nervi, la un limbaj mai colorat. D-le Tataru, ce paziti?
Abia astept o dezbatere Oprea-Nichita directa si fara locotenenti.

Dragos-Bogdan Dorojan spunea...

Florin, te invit sambata 10 mai la ora 11.30 la o conferinta de presa organizata de PRE. Cu aceasta ocazie, presedintele partidului, Geo Stroe va lansa o Istorie a literaturii romane, va prezenta filiala Iasi a partidului, candidatii si o prezentare a ceea ce isi doreste Partidul Romaniei Europene sa fie. Conferinta de presa are loc la restaurant INESSA, aflat in spatele tribunalului, langa loteria romana(jos pe trepte). Te rog sa imi confirmi aici sau telefonic daca vei fi prezent 0749.385516

florin ghetau spunea...

multam pentru „aprecieri”. Nu uitati ca suntem totusi in campanie, iar frumusetea unei dezbateri nu consta intotdeauna in a-i intrerupe.
Parerile sunt impartite: unii zic ca Adomnitei a vorbit mai mult si mai bine, altii ca Oprea l-a batut pe liberal.
Astept cu interes o dezbatere Oprea-Nichita.

Daniel Matasaru spunea...

Am vazut doar vreo 5 minute. Nu am inteles decat ca cei doi au o problema personala de multa vreme.

Oprea era rosu de nervi, iar Cristi zambea foarte fals.

Dezamagitori...

Sursele ... spunea...

I-a cam tras-o ministrul rectorasului ... vazui toata emisia. Tinand cont ca in platou erau doi jucatori portocalii contra unul galben ... bravo lui Adomnitei. Azi a fost convingator.

Marius Bojor spunea...

Domnule Ghetau, adminteti ca acea greseala de calcul a fost recunoscuta imediat si asumata, atunci cand si dvs. v-a fost atrasa atentia din regie, peste jumatate de minut. Multumiri. http://mariusbojor.blogspot.com/2008/05/cainii-rectorului-si-senatorului.html

Liviu Bratescu spunea...

Domnule Ghetau,
Daca si "intransigentul" Paul Sava, care numai de simpatie pentru P.N.L.nu poate fi banuit, crede că ati fost ieri uşor părtinitor în disputa Adomnitei-Oprea atunci poate ar trebui să reflectaţi măcar câteva momente.Eu as fi vrut doar ca in clipa in care Cristi Adomniţei incerca sa raspunda la intrebarile dumneavoastra iar domnul Oprea il intrerupea, sa interveniti. Poate sunt malitios dar astept cu nerabdare sa vad cum veti modera o dezbatere Oprea-Nicihita, daca ea va avea loc, sau Cirlan -Simirad.

Marius Pârciu spunea...

http://parciu.blogspot.com/2008/05/oprea-versus-adomnitei.html