19 mai 2008

Scoateti factura pentru concertul lui Bregovici, domnule Nichita!


75.000 de euro, atat au spus sefii primariei ca a costat concertul lui Bregovici de la Palatul Culturii. Cu o zi inainte de marele eveniment, Irina Schrotter a anuntat ca onorariul pentru Bregovici a fost mult mai mic. „Intrebati-l pe Dan Chisu si o sa va spuna exact cat a costat”, afirma atunci Schrotter.
Lucrurile au ramas in coada de peste, iar primaria a repetat sus si tare ca 75.000 este cifra corecta.
Azi dimineata, la Radio 21, Daniel Buzdugan a pomenit de cei 75.000 de euro. Insa ceva mai tarziu, Dan Chisu l-a sunat pe Daniel, a intrat pe post si a dezvaluit suma corecta: 35.000 de euro.

In mod normal, pentru a elimina orice suspiciune, primarul Nichita ar trebui sa prezinte public contractul incheiat cu impresarii lui Bregovici pentru concertul din 9 mai. Daca n-o va face, atunci e cert ca lucrurile nu-s tocmai in regula si ca 40.000 de euro s-au evaporat in alte buzunare.

Un comentariu:

Marius Bojor spunea...

Mi se pare ca cei de la Primarie au pomenit faptul ca diferenta dintre ce a primit Bregovic (am citit in presa chiar ca 25.000) si cat a costat concertul vine de la scena, sonorizare, cazarea trupei. Dar pe de alta parte, intotdeauna costul concertelor acestea au fost tinute secrete cat mai mult timp, cum a fost cazul concertului lui Al Bano, care a primit bani dupa ce venise - credea el - la un concert in cinstea lui.