04 mai 2008

De ce n-a venit Solcanu la actiunea PSD?

Absenta importanta la PSD Iasi astazi la Sala Sporturilor, la actiunea de lansare a candidatilor pentru locale: Ion Solcanu. De ce n-a venit batranul senator:

„Eu n-am fost invitat la manifestarea de la Sala Sporturilor si nu ma duc fara sa fiu solicitat. Astazi dimineata m-au sunat de la partid sa ma invite la 16:30 la Mall la o intalnire amicala, probabil in familie. Dar daca nu m-am dus la actiunea electorala, cum puteam sa ma duc la aceasta intalnire?”, explica Solcanu.

Intrebat daca se va implica in campanie, Solcanu a spus ca o va face dar numai in cazul primarilor din judet pe care ii cunoaste si care ii vor solicita acest lucru. „Nu ma duc nicaieri daca nu ma cheama, ca sa nu iasa discutii dupa aia”, a adaugat Solcanu.

Un comentariu:

Costachel spunea...

Schimba oricand vrei Iasi cu Bucuresti, Solcanu cu Iliescu, Nichita cu Diaconescu si obtii mereu aceeasi stire. Sau invers. Lipseste doar Oprescu (chit ca si-aicea ar mai fi una-alta de zis). Dar presupun ca stiai deja lucrurile astea, insa nu voiai sa le spui direct. O mana de ajutor nu strica, nu?