20 mai 2008

Viceprimarul Neculau este ca si exclus din PSD

Dupa cateva zile de tacere, PSD reactioneaza in scandalul iscat de declaratiile viceprimarului Neculau la adresa lui Simirad. Iata un fragment din comunicatul PSD:

«PSD Iasi se dezice total de afirmatiile incalificabile ale viceprimarului Neculau la adresa lui Simirad, chiar daca acestea au au fost exprimate intr-o convorbire privata cu o angajata a ziarului „Adevarul”. (...) Neculau este singurul raspunzator pentru propria neglijenta si atitudinea asumata. In consecinta, PSD ii interzice ca pana la finalul campaniei sa mai faca declaratii publice si sa participe la dezbateri. O analiza a situatiei create si alte masuri care se impun se vor concretiza in cadrul structurilor de partid dupa incheierea alegerilor locale».

PSD nu-l da afara pe Neculau din partid (in campanie nu amplifici scandalul!), insa printre randuri cam asta se citeste. Reactia vine pe fondul supararii lui Simirad, care a cerut insistent masuri dure impotriva viceprimarului. „Daca as fi in locul lui Nichita, l-as pune pe butuci”, a spus Simirad dupa ce a ascultat inregistrarea in care Neculau il face cu ou si cu otet.
Totusi, nu-i poti interzice unui om libertatea de exprimare. Daca ar fi intelept, Neculau ar parasi singur PSD-ul, inainte ca partidul sa-l izgoneasca imediat dupa alegeri. E varianta cea mai buna pentru actualul viceprimar.

3 comentarii:

silviu labes spunea...

Florine zi si mie cind imi mai trimiti intrebarile:) il mai notam pe neculau?

florin ghetau spunea...

in seara asta ai intrebarile. Te referi la Jurnalul Politic, ca sa priceapa toata lumea... Cat priveste notele, o sa vezi ca e nitel schimbat luna asta!

onciu spunea...

Joaca tare Simirad,domnilor.A fost el adus de acasa,dar este tare.Poate da dumnezeu si nu ia presedintia CJ Iasi,caci nici nu merita.Asa cum nici domnul Nichita nu este sigur de victoria asupra primariei Iasi.Asa ca lucrurile sant mai complicate putin.Este adevarat ca nici domnul Neculau nu este mai breaz,dar in privinta lui Simirad are dreptate.El nu avea ce cauta pe lista CJ Iasi,din moment ce PSD-ul il avea pe Flaiser.Asta este gafa cea mai mare al domnului Nichita.