25 mai 2008

Cum da PSD Iasi o palma liberalilor si-l ridica pe Oprea

PSD Iasi are analisti de soi. Care fac analize de campanie, apoi le livreaza liderilor filialei. Cel putin asa zice Mihai Baciu, purtatorul de vorbe al PSD Iasi.
Pornit sa prezinte concluziile PSD privind contracandidatii principali ai lui Nichita, Baciu s-a oprit la unul singur: Dumitru Oprea. Ca nu are experienta administrativa, ca e manipulat de Carlan, ca e legat de interese imobiliare de Schrotter etc. Nici un cuvant despre PNL si Adomnitei. Baciu a repetat de vreo 3 ori ca nu sunt concluziile sale, ci ceea ce spune e punctul de vedere al PSD Iasi.
Cand promiti ca faci analiza de campanie pe contracandidatii importanti si te opresti la unul singur e greseala majora.

Fara sa vrea, PSD il ridica pe Oprea. Daca ar fi spus macar 2 cuvinte despre Adomnitei, atunci totul ar fi fost in regula. In acest fel, PSD recunoaste ca lupta se da cu Oprea si ca PNL e doar vecinul sarac, care nu merita prea multa atentie. Nici macar certat atunci cand poate ar merita.

Un comentariu:

onciu spunea...

Domnul Mihai Baciu a spus un mare adevar:Adomnitei nu are cum sa prinda turul al doilea,pentru ca este ocupat de Oprea si Nichita.Poate sa dea el toate florile de pe piata Iasului,el nu va trece de procentul PNL la Iasi.Si este posibil sa fie sub acest procent.El este,intr-adevar in momentul de fata un ministru liberal,dar atentie,este un ministru foarte slab,care nu avea ce cauta acolo? Si atunci,de la cine sa culeaga voturi,de la profesori,de la studenti,de la unii elevi? Nu cred.Si atunci?