16 mai 2008

Sorin Iacoban, preferat de PSD ca viceprimar. Daca Nichita castiga alegerile

Declaratiile critice ale lui Constantin Neculau la adresa colegului de partid Constantin Simirad, inregistrate de Ramona Ursu de la Adevarul, nu-i pica deloc bine vicelui PSD.
Azi Neculau n-a fost vazut prin primarie, iar gurile rele spun ca in interiorul PSD deja s-au refacut cartile post-alegeri. Daca Nichita mai prinde o tura la primarie, Neculau nu mai primeste postul de viceprimar, dupa lovitura aplicata lui Simirad. De altfel, Simirad este foc si para pe Neculau, insa PSD nu-si permite sa declanseze razmerita in propriul partid in plina campanie electorala.

In locul lui Neculau, baietii social-democratii l-ar prefera ca viceprimar pe Sorin Iacoban, omul care nu-l supara niciodata pe Nichita.

Un comentariu:

Marius Bojor spunea...

Dupa acelasi algoritm, cred ca si Catalin Ivan vizeaza postul de vicepresedinte la CJ, pentru ca nici el nu il supara pe Nichita. Bun, daca Simirad castiga la CJ - ceea ce nu se va intampla, moment in care sunt curios ce se va intampla cu el. PSD si-a dat seama ca tinerii nu prea au fost promovati in partid si acum i-a impartit pe singurii tineri din CL si la CJ, unde au ramas locurile libere dupa "defectarea" unora la PD-L.