25 mai 2008

Sondaje scoase in ultimele zile de campanie. Cine mai crede in gogosi?

Primii care au iesit astazi la atac au fost liberalii. Adomnitei a prezentat un sondaj in care el figureaza pe locul 2, in vreme ce Nichita e primul, iar Oprea apare pe 3 (Nichita 39%, Adomnitei 28, Oprea 25,5).
La scurt timp au iesit si pedelistii cu rezultate partiale dintr-un sondaj aflat inca in lucru (Oprea 28, Nichita 27, Adomnitei 8).
PSD tace deocamdata, desi are pe masa propriul sondaj. Pe care, zic unele surse, il vor scoate pe piata in zilele urmatoare. Ierarhia PSD, potrivit acelorasi surse: 1. Nichita; 2. Oprea; 3. Adomnitei

Concluzie: sondajele prezentate de partide au relevanta ZERO. E clar ca PNL are interes sa-l scoata pe Cristi in turul doi, PD-L are interes sa spuna ca Oprea e peste Nichita, in vreme ce PSD nu concepe sa nu castige detasat primul tur.

Un comentariu:

onciu spunea...

De unde sa apara Adomnitei pe locul doi?Cine a facut acest sondaj,Fenechiu,poate?Sant niste natarai,penelistii,pentru ca domnul Adomnitei nu va intra in turul al doilea.Nu este deajuns de clar,nu se stie oare ce votanti are PNL-ul in Iasi? Ei trebuiau sa-si vada de treaba si sa nu scoata PD-ul de la guvernare.Asta e tot.