12 mai 2008

Realitatea TV va avea reclama en-gros pe Antena 1

Mogulul Vantu nu se dezminte. Dupa ce a pierdut drepturile de televizare pentru prima Liga, patronul grupului Realitatea da o lovitura zdravana concurentei.
Vantu a devenit partenerul oficial al Ligii Profesioniste de fotbal, iar sezonul viitor nu vom avea Liga I Burger, ci Liga I Realitatea.
Cum Antena 1 a cumparat drepturile de televizare, postul din Baneasa va trebui sa insereze de patru ori pe parcursul unui meci numele concurentului sau direct: Realitatea. Daca antenistii nu fac asta pierd dreptul de a mai da meciuri in direct.
Cat e de logica aceasta chestie nu stiu, dar sa transmiti un meci, sa platesti o caruta de bani si sa faci reclama pentru Realitatea TV, asta chiar e lovitura gen Vantu. Sa vedem ce va iesi de aici, pentru ca oficialii Antenei 1 inca nu au comentat manevra pusa la cale de mogulul Vantu.

2 comentarii:

Radu GEORGE spunea...

Nu doar sezonul viitor, ci urmatoarele cinci sezoane (Liga I Realitatea).

Sergiu spunea...

Eu nu prea îmi dau seama cum poţi convinge că eşti cel mai bun post de ştiri făcându-ţi reclamă pe un alt post de televiziune. Nu mi se pare cine ştie ce mare lovitură din partea Realităţii. Spun asta ca simplu consumator de servicii televizate. Şi ca unul din cei cărora li se adresează reclamele. Calitatea programelor e singura reclamă cu adevărat eficientă.