21 mai 2008

Nu se prefigureaza vreun castigator detasat. Nici la primarie, nici la CJ

La modul in care se desfasoara campania in Iasi nu cred ca pot aparea mari surprize pe 1 iunie. Prezenta la vot in municipiul Iasi o estimez 37-40%, iar in mediul rural ceva mai mare, de aproximativ 50%.
Dincolo de sondajele care se tot vantura pe piata, finala se va juca intre Nichita si Oprea, in prezent actualul primar avand un usor avantaj. La CJ, Simirad pare favorit, insa ramane de vazut daca organizatiile PDL din judet pot intoarce rezultatul in favoarea lui Carlan.
Cat priveste liberalii, ei pot spera la un scor bun, atat la primarie cat si la CJ, care sa-i ajute sa intre in diverse combinatii dupa turul 1. Si la primarie si la CJ, rezultatele vor fi stranse. Nu este exclus ca la sefia CJ voturile sa fie numarate de 2-3 ori, la cererea partidului care pierde.

Ce ar putea influenta rezultatul votului: ultimele 3 zile de campanie, mobilizarea partidelor in ziua alegerilor si aparitia unor dezvaluiri devastatoare la adresa adversarilor in urmatoarele zile.

3 comentarii:

garzanti spunea...

http://www.hanselman.com/blog/BlogInteresting32WaysToKeepYourBlogFromSucking.aspx

stiu ca nu are legatura cu subiectul tau dar merita citit

Vladimir Ilici Lemin spunea...

Nu cred ca PD-L va reusi sa rastoarne PSD in judet. Altceva ma infioara: comportamentul lui Nichita daca va cistiga inca un mandat. Va fi dictatura curata...

onciu spunea...

Dar cine va reusi sa-l rastoarne pe Nichita,domnule? Adomnitei cumva,ca parca asa lasati sa se inteleaga.Domnul acesta,Adomnitei trebuie sa mai creasca intai si dupa aceea sa ajunga primar al Iasului.