10 mai 2008

PNL: Oprea si Nichita la egalitate, Adomnitei se apropie de cei doi

Liberalii ieseni sunt extrem de fericiti, spunand ca au aflat rezultatele unui sondaj intern comandat de PSD Iasi, in care Oprea si Nichita sunt la egalitate (in jur de 30%), iar Adomnitei ar sufla in ceafa celor doi.
Oficial, nici un partid nu sufla o vorba despre cifre. PDL zice ca nu mai face nici un sondaj, PNL nu spune daca are propriile masuratori, iar de la PSD e greu sa afli vreo cifra.
Totusi, avand in vedere ca Nichita a iesit ieri la prima confruntare directa (ieri la TVR Iasi s-au duelat Nichita si Adomnitei), e cert ca meciul se joaca, ba inca e extrem de strans. Aproape sigur, daca Nichita ar avut macar 15% in plus daca de ocupantul locului 2 nu ar mai fi riscat sa iasa la bataie.
Ce va urma: vor fi 3 saptamani de campanie in care se vor scoate tunurile, pentru ca orice vot va conta. La PSD, daca Nichita scoate in primul tur sub 40%, primaria e aproape pierduta.

4 comentarii:

Radu GEORGE spunea...

Probabil confruntarea de la TVR Iasi l-a dat peste cap pe Catalin Ivan, care si acum se intreaba ce dracu' e in capul lui Nichita de-l "creste" pe Adomnitei. Cat despre suflatul in ceafa lui Nichita si Oprea de catre Adomnitei e cam trasa de par...

garzanti spunea...

pai Nichita poate sa il cheme pe Geoana in ajutor cum face Oprea cu Base', sau mai bine pe bunicutza' care sa vina la Iasi mai face o lansare de carte, ne mai vb de incalzirea globala prin cartiere si toate babele sar cu votul.

Florine aseara ma plimbam pe strada Palatului si la un moment dat trect pe langa 3 pensionare destul de in varsta si aud urmatoarea converstatie:

- ce e aici?
- e spectacol dat de primarie cu goran
- tot din banii nostri...

concluzia o tragi singur

florin ghetau spunea...

chestia cu spectacolele electorale nu mai tin. Oamenii se duc daca le place artistul de pe scena, nu artistul politic din spatele scenei. E ca la mici si bere. Mananci si bei, dar in cabina de vot tot singur esti!

Marius Bojor spunea...

E timpul ca de Ziua Copilului, primarul sa faca pasi! http://mariusbojor.blogspot.com/2008/05/primarul-de-busilea.html