24 mai 2008

Emisiunea «Fuga lui Nichita», aseara la Tele M

Prima regula intr-o campanie e sa nu fugi. Nu eviti contracandidatii in confruntarile directe, pentru ca electoratul taxeaza aspru astfel de comportamente. Oamenii vor sa vada politicieni care spun lucrurilor pe nume, se bat (in idei) cu adversarii, au solutii si nu fug de confruntarile fata in fata.

Aseara, la Tele M urmau sa se infrunte Gheorghe Nichita si Dumitru Oprea. Am sperat, ca moderator, pana in ultimul moment, ca Nichita va veni. Asta chiar daca pe parcursul zilei de ieri acelasi Nichita anuntase prin intermediul staff-ului sau ca e ocupat cu alte treburi. Mai precis se intalneste cu alegatorii si nu poate participa la dezbatere.
Colegii de la stirile Tele M au avut insa o idee excelenta, aceea de a vedea unde se afla Nichita la ora la care ar fi trebuit sa vina in platou (emisiunea a inceput la ora 20.00).
Mitingul PSD din Nicolina s-a terminat la 19,15. La scurt timp, Nichita paraseste zona si insotit de Doru Tompea s-a oprit la un cabinet optic. Apoi s-a dus glont la primarie, unde a si stat pe toata perioada desfasurarii emisiunii.
Incercarile reporterilor Tele M prezenti in fata primariei de a-l aduce la microfon au esuat. Nichita s-a baricadat pur si simplu in cladire, refuzand dialogul.

Un episod de acest gen costa puncte intr-o campanie electorala, dar Nichita pare ca si-a asumat acest risc. Cu ce rezultat vom vedea peste o saptamana, cand iesenii vor da verdictul.

Puteti viziona integral aici emisiunea «Fuga lui Nichita».

2 comentarii:

onciu spunea...

Este a doua fuga a lui Nichita: odata l-a trimis pe Neculau sa se confrunte cu domnul Carlan si acum la confruntarea cu domnul Oprea,a dat bir cu fugitii.Bravo,domnule Nichita,aveti impresia ca stati prea bine? Ei nu este asa:majoritatea iesenilor vor vota cu domnul Oprea,pentru faptul ca este mai serios,dar si pentru faptul ca este un om cu prestanta mai mare pentru un oras ca Iasul.Cred ca functia de primar al Iasului este prea mare pentru un om ca Nichita.O sa vedeti ca asa va fi.

Unknown spunea...

nichita e vadit speriat de oprea. ca drept dovada, reactia lui, dar si a psd-istilor la intalnirea gds de joi. nichita si simirad au intruchiat f bine reclama aia interzisa cu: "niste tarani, dom'le, niste tarani"