02 mai 2008

Carlan si Oprea au lipit afise la miezul noptii

Agitatie mare in noaptea de joi spre vineri la sediul de campanie al PDL de la Casa Cartii. Dupa o jumatate de ora de discursuri, liderii PDL au iesit in strada pentru a lipi afise pe panoul instalat in fata Palatului Culturii. Neindemanatici, Carlan si Oprea s-au chinuit cateva minute sa „imprastie” aracetul pe panoul zgrunturos, apoi si-au lipit afisele cu propriile chipuri, sub privirile catorva zeci de tineri pedelisti care se amuzau copios.
De la actiunea PDL n-au lipsit Lucian Flaiser si Irina Schrotter, insa am remarcat o absenta notabila: Daniel Oajdea, coborat de pe locul 2 pe pozitia 7 pe lista de la CL. In discursul sau, Petru Movila a recunoscut ca au fost ceva dispute in PDL, dar a adaugat ca acestea au fost depasite. Toti au recunoscut ca lupta va fi grea, adversarul nefiind insa nominalizat. In mod sigur referirea era la PSD-ul lui Nichita.
O masina a Politiei Comunitare a patrulat prin zona, fara a deranja in vreun fel prima actiune din campania electorala pentru locale.
La ora 00,30 pedelistii au rupt randurile, iar echipele de tineri au pornit spre cartiere pentru a tapeta orasul in portocaliu, asa cum le ceruse Dan Carlan cateva zeci de minute mai devreme.

7 comentarii:

Daniel Matasaru spunea...

Florine, m-ar interesa un punct de vedere onest in legatura cu "evenimentul" organizat la miez de noapte. Tie ca jurnalist, ti s-au parut potrivite ora si consistenta "lansarii"?

florin ghetau spunea...

E ciudat intr-adevar, mai ales ora. Probabil insa ca vom asista la tot felul de evenimente trasnite in campania asta.
Cu toate astea sediul de campanie era plin, de te naduseai inauntru.

garzanti spunea...

Pai gestul a fost simbolic, a fost altfel si v-a facut ca sa il comentati, sa consumati astfel timp, cerneala, si ceva biti :) , altfel ar fi fost o campanie un start ca oricare altul. Oricum fara sa il supar pe Daniel care ca a fost mai inspirat decat concursul cu sloganul.

Daniel Matasaru spunea...

garzanti, nu am de ce sa ma supar, este opinia ta si o respect.
e adevarat ca a fost ceva special care a atras atentia. dar eu ma refeream si la respectul pentru viata personala a jurnalistului.

Marius Pârciu spunea...

care viata personala a jurnalistului?
un jurnalist ADEVARAT nu prea are viata personala. cat despre respect (mai ales din partea politicienilor), "insa Doamne sa ne ierti" :).

Daniel Matasaru spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Daniel Matasaru spunea...

Pe principiul asta, Marius, un inginer adevarat nu mai are viata personala, un asistent social adevarat nu mai are viata personala. Se va transforma proverbul din "Meserie, bratara de aur" in "Meserie, adio viata personala".

Cat despre respectul acordat de catre oricine oricui, e evident ca o persoana, respectandu-l pe celalalt se respecta pe sine insasi. Daca, desigur, are cei 7 ani de acasa..