09 mai 2008

Simirad, deranjat ca atacurile impotriva lui Nichita il lovesc si pe el

Conu' Costica e suparat foc. Simte ca nu mai e ce a fost pe vremuri. Inclusiv relatia sa cu ziaristii nu mai e aceeasi. Cand era primar, gazetarii ascultau bancuri la primarie, iar la conferintele sale de presa era o veselie continua, desi orasul era sufocat de probleme nerezolvate.
Simirad n-a uitat anii de miere cu presa, insa acum parca nimic nu mai e ca inainte. «De ce trebuie sa iau eu capace pentru Nichita?», intreaba Simirad.
Pana la un punct candidatul PSD la sefia CJ are dreptate. Dar cine e vinovat pentru relatia incordata a ziaristilor cu primarul Nichita? In nici un caz jurnalistii, domnule Simirad. Sau Excelenta cum mai nou, va place sa vi se spuna...

Un comentariu:

onciu spunea...

,,Excelenta-sa''Simirad,minte cand arata cu degetul la Nichita.Nu asta este cauza.Dumnelui vrea cu orice pret,sa ajunga,la varsta aceasta,presedinte al CJ Iasi,cu votul majoritatii locuitorilor acestui judet.Dumnealui a avut noroc de o soarta dintre cele mai bune,dupa ce i-a venit ideea creierii Partidului Moldovenilor cu care partidul lui Iliescu a dorit sa faca o fuziune.Nu as vrea sa comentez si faptul ca ,,excelenta-sa''a avut o ascensiune spectaculoasa cu ajutorul PNT-cd,datorita careia a ajuns primar al Iasului.Dupa ce PNT-cd a cazut,domnul Simirad i-a dat cu piciorul si s-a apropiat de PSD.Iar acum,vine,foarte frumos si ii arunca in fata domnului Carlan,toate onorurile cu care a fost blagoslovit.Bravo,domnule Simirad.Dupa ce ati tradat,acum veniti si va dati mare,avand pretentia,absurda,totusisa va zica lumea ,,excelenta''.Daca va veti purta asa in continuare,nu m-as mira ca acei de la care vreti un asemenea respect exagerat,sa va loveasca asa de tare,incat sa va lase fara mandatul pe care il doriti asa de mult.Nu va jucati cu lumea,mai ales ca v-ati facut o vila in mandatul de primar,ca sfideaza orice inchipuire a oamenilor.