24 ianuarie 2010

Cadou pentru Geoana oferit exact in momentul in care liderul PSD era in Piata Unirii

In timp ce Mircea Geoana vorbea la Iasi in Piata Unirii despre unitate, la Bucuresti Cristian Diaconescu isi anunta candidatura la sefia PSD. Cu siguranta a fost vestea cea mai proasta pe care liderul PSD o putea primi la Iasi, pentru ca de Cristi Diaconescu se teme cel mai tare.
E posibil ca fierberea in crestere din partid sa-l fi determinat sa nu se mai duca la Focsani, unde urma sa fie prezent in cursul dupa-amiezii la manifestarile dedicate zilei Unirii.
De altfel, dupa escala de la Biserica Trei Ierarhi, Geoana s-a retras alaturi de Nichita la primaria ieseana, unde cu siguranta, tema principala a discutiilor s-a centrat in jurul revolutiei din PSD.

Maine la Bucuresti e programat Comitetul Executiv National al PSD, unde se vor stabili chestiuni importante. Se va da practic semnalul inceperii bataliei finale din partid, fiind de asteptat sa apara pozitionari clare de o parte sau de alta. Mai mult ca sigur, anuntul de azi a lui Cristian Diaconescu are legatura cu sedinta de maine, acesta dorind sa ia pulsul filialelor din postura de candidat la sefia PSD.

Niciun comentariu: