18 ianuarie 2010

Povestea cu vrajile il fac penibil pe Geoana

In timp ce PSD fierbe, Geoana si apropiatii sai continua sa vada doar flacari violete, atacuri energetice si tot felul de chestii paranormale. Afirmatia lui Hrebe' cu flacara violeta care ar fi cauzat infrangerea lui Geoana n-a fost decat inceputul, pentru ca mai nou in partid, dar si in familia Geoana, se vorbeste despre atacuri energetice. Cu alte cuvinte, o intreaga masinarie paranormala ar fi dus la pierderea scrutinului.
Geoana e penibil, pentru ca e greu sa-si inchipuie cineva ca povestile de felul asta pot acoperi vizita sa la Vantu' sau ca la dezbaterea finala, liderul PSD a fost lamentabil.
Insa Geoana nu poate oferi in aceste zile o explicatie valabila si apeleaza la trucuri. Poate, poate, poporul pesedist va inghiti galusca, iar el se va alege cu un nou mandat la congresul care va veni cat de curand.

Ca sa vedeti cat ii e de greu lui Geoana sa faca fata valului (para)normal din partid, iata trei intamplari din ultimele 24 de ore:

1. Declaratie Victor Ponta: Nu m-a atacat nimeni energetic, nu cred in povestile astea, si in nici un caz nu cred ca se pierd alegerile in felul asta (...) Nu cred ca alegerile in Romania se castiga nici cu flacari, nici cu nimic altceva.

2. Declaratie Ion Iliescu: Ce facem, ne intoarcem la Nostradamus? Suntem in secolul XIX.

3. Deputatul Valeriu Steriu si-a anuntat azi demisia din PSD.

Niciun comentariu: