25 ianuarie 2010

Nichita, Basescu si DNA-ul

Primarul Gheorghe Nichita ar fi incercat ieri sa aiba o intrevedere cu Traian Basescu, una scurta, de 10 minute, insa n-a reusit. Nu stim care ar fi fost subiectul discutiilor, insa nu putem ocoli speculatiile facute la un moment dat privind schimbarea barcii politice. Daca ati observat atent pozitia lui Nichita ieri pe scena din Piata Unirii, acesta era mai degraba inclinat catre Basescu si mai putin catre Geoana, propriul lider de partid.
Mai nou, se spune, ca liderul regional PSD ar fi venit cu o oferta generoasa, punand pe tava si Botosaniul alaturi de Iasi. Cum usile la care acesta ar fi batut s-au inchis rand pe rand, liderului social-democrat nu i-a ramas decat sa bata la inalta poarta. A batut, dar nu i s-a deschis. Si cica nici nu i se va deschide prea curand. Desi, in politica niciodata nu stii de unde sar iepurii!
Intre timp, azi dimineata, la DNA Iasi au dat cu subsemnatul mai multi consilieri locali, in chestiunea finantarii fotbalului iesean. Putin dupa ora 8.00, in fata procurorilor a aparut si primarul Nichita.

Niciun comentariu: