10 ianuarie 2010

Crin Antonescu arunca la cos propunerea sefului PNL Iasi

Crin a aparut azi public, dupa o pauza de vreo doua saptamani. „In fata acestei ofensive si a acestei ocupatii a incompetentei, imposturii, clientelismului, nesimtirii trebuie sa rezistam. Obligatia PNL este de a fi un partid politic de opozitie radicala", a spus Crin Antonescu.

Afirmatia sa rupe orice punte intre PNL si PDL si il lasa in ofsaid pe liderul PNL Iasi, Relu Fenechiu.

2 comentarii:

Unknown spunea...

Era normal să se întâmple asta. PE Fenechiu îl ard afacerile lăsate de izbelişte. Nu din vrerea lui ci pentru că a crezut sincer că va intra la guvernare. E clar că poziţia şefului său de partid nu îi convine şi nu m-ar mira să fie din nou coleg cu Cristina Dobre la independenţii lui Oprea. Îl arde lipsa de bani şi nişte dosare care aşteaptă prin nişte sertare. Aşa că dacă vrea să "se scoată" cumva, va ajunge cumva la bani. Din moment ce poziţia lui Crin Antonescu nu se schimbă, în sensul că va rămmâne în opoziţie e foarte probabil să auzim în zilele ce vin căa trecut la Independenţi. E vorba aia: Lupul îşi schimbă părul, dar năravul ba. Ăsta e Fenechiu. Numai că această atitudine duplicitară şi veşnic predispusă la afaceri va afecta şi mai mult imaginea Iaşiului. Şi e păcat. Nu asta îi trebuia acum, când arte mare nevoie de ajutor pentru proiectele lui. În ce priveşte liberalismul ieşean, dacă avea nevoie de un nedorit pietroi legat de gâtul lui, acesta poartă în acest moment numele de Fenechiu.

AV spunea...

"incompetentei, imposturii, clientelismului, nesimtirii" - nu l-am apreciat niciodata pe CRin Antonescu (spre deosebire de multi) pentru calitatea discursului. Dar aici i-a zis-o, frate!
O precizare cu privire la calitatea discursului dlui Antonescu: nu e vorba ca are un discurs de proasta calitate, e chiar bunisor, iar privit in context iese in evidenta. Dar cine a vazut cum arata un discurs politic de calitate (adicatelea prin occident) se uita la cel al dlui Crin ca la o gluma proasta.