20 ianuarie 2010

Fenechiu lipseste din targ pana la sfarsitul lunii

In timp ce in filiala tensiunile se inmultesc, seful PNL Iasi Relu Fenechiu e plecat din tara pana pe 29 ianuarie. Astfel, de maine pana pe 23 ianuarie, Fenechiu va fi prezent la Londra la lucrarile Comisiei de Afaceri Economice din cadrul Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), iar in perioada 25-29, seful PNL Iasi se muta la Strasbourg la prima sesiune a APCE. Una dintre temele acestei din urma reuniuni: activitatea de lobby intr-o societate democratica.

Cu alte cuvinte, seful local al PNL nu se va prinde duminica la Iasi in Hora Unirii alaturi de Basescu si Geoana, dar nici nu va putea clarifica rapid chestiunea Cozmanciuc, desi unii liberali ieseni asteapta precizari suplimentare pe tema cu pricina.

2 comentarii:

Balaceanu spunea...

Buna ziua ,

Am ajuns pe site-ul dumneavoastra cautand diverse bloguri pe google si m-am gandit sa va scriu sa va rog ceva daca este posibil.
Sunt la inceput cu un site http://www.francez.ro . Am incercat sa fac un site util pentru toata lumea , cu dictionare si
tot felul de chestii legate de limba franceza si Franta.Puteti chiar si traduce un text intreg in orice limba , nu doar franceza.Consider ca este util pentru toata lumea.
Cum abia am inceput , mi-e greu si incerc sa-l promovez .Intrebarea mea este daca ma puteti ajuta ,
adaugandu-mi site-ul la blogroll sau oriunde pe site-ul dumneavoastra . M-ar ajuta enorm un link la dumneavoastra .
Daca va place site-ul meu si considerati ca merita va raman recunoscator.

Va multumesc,
Cu stima,
Tudor
Tradu texte in orice limba - Dictionar Francez
admin@yahoostatus.ro

Gabi spunea...

Excelentă strategie de a " se fofila" mai ales că are si scuza. Imi aduce cumva aminte de infarctul senatorului Solcanu, dintr-un moment decisiv. La imaginea pe care o are în partid, Fenechiu ar cam trebui să stea linishtit pana pe final de an, desi ii prevad o toamna destul de fierbinte in apropierea congresului