20 ianuarie 2010

Fenechiu lipseste din targ pana la sfarsitul lunii

In timp ce in filiala tensiunile se inmultesc, seful PNL Iasi Relu Fenechiu e plecat din tara pana pe 29 ianuarie. Astfel, de maine pana pe 23 ianuarie, Fenechiu va fi prezent la Londra la lucrarile Comisiei de Afaceri Economice din cadrul Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), iar in perioada 25-29, seful PNL Iasi se muta la Strasbourg la prima sesiune a APCE. Una dintre temele acestei din urma reuniuni: activitatea de lobby intr-o societate democratica.

Cu alte cuvinte, seful local al PNL nu se va prinde duminica la Iasi in Hora Unirii alaturi de Basescu si Geoana, dar nici nu va putea clarifica rapid chestiunea Cozmanciuc, desi unii liberali ieseni asteapta precizari suplimentare pe tema cu pricina.

Un comentariu:

Unknown spunea...

Excelentă strategie de a " se fofila" mai ales că are si scuza. Imi aduce cumva aminte de infarctul senatorului Solcanu, dintr-un moment decisiv. La imaginea pe care o are în partid, Fenechiu ar cam trebui să stea linishtit pana pe final de an, desi ii prevad o toamna destul de fierbinte in apropierea congresului