19 ianuarie 2010

Nichita ia distanta de Mircea Geoana

Vicele PSD la nivel national, socotit un apropiat al lui Geoana, se distanteaza de liderul actual al PSD. Nichita a spus azi ca nu i-au placut ultimele declaratii facute de Geoana (cele cu atacurile energetice si flacara violet - n.a.), catalogand afirmatiile drept neinspirate.
Totusi, seful PSD Iasi n-a dezvaluit pe cine sustine in interiorul partidului (n-a pomenit azi nici un nume), dar e clar ca Nichita se repozitioneaza in PSD, dupa ce sansele lui Geoana de a mai prinde un mandat la conducerea social-democratilor scad vizibil.
Probabil ca seful local al PSD va trage cat poate de timp, urmand ca in functie de sansele fiecaruia dintre candidati, sa anunte in mod public pe mana cui merge. Cert e ca Nichita discuta in prezent cu toate taberele, lasand portita deschisa oricarei variante.

Un comentariu:

onciu spunea...

Domnul Nichita va intra nou-nout cu viitorul sef al PSD,care,dupa toate probabilitatile va fi Adrian Nastase.Nu va mai fi vicepresedinte si cu atat mai mult,nici lider regional.Mie mi s-a parut destul de suspecta pozitia anti-Geoana,imediat dupa pierderea prezidentialelor de catre acesta.Se pare ca si domnul Nichita este un oportunist notoriu,fiind un vechi membru PD,ca si domnul Baciu,dealtfel.Cred ca ambii ar face bine sa se intoarca la matca,in PD-L!