15 ianuarie 2010

Ziarul pe care as fi vrut sa-l inchida criza

Cititi si va cruciti. O gramada de calomnii in cateva randuri. E vorba de ziarul Tricolorul, unde vadim tudor debiteaza in voie:
„Oricum, cei doi, tatăl şi fiul (despre familia Prigoana e vorba - n.a), alcătuiesc o pereche aparte, ei avînd, împreună, 3 picioare. Gurile rele spun că ta-su l-a procreat pe puradel cu proteza de lemn, prevăzută cu un dispozitiv de ejaculare, gen pipetă. Însăşi atribuirea numelui de Honorius arată ce-i în capul, prevăzut cu lînă merinos, al măturătorului-şef, care se visează, probabil, împăratul Teodosius cel Mare.

Mai vreti?

„Miercuri seară, numitul Victor Ciutacu l-a invitat pe re-numitul Honorius Prigoană la emisiunea lui de 0,7 puncte de rating, de la Antena 2. În studio se mai afla şi "martie din post": nelipsita Oana Dobre, cu fruntea ei reducţionistă şi dinţi rari, din foi de ceapă (asta-i bună ca mască la Halloween). Faptul că Ciutacu este evreu (nu pierde, niciodată, ocazia să se laude cu mama şi bunica, să-i trăiască!) îl face f.f. simpatic în faţa lui Lucian Bolcaş. Faţa şifonat-zbîrlită a Ciutacului îl recomandă pentru rolul lui Fernando de la Caransebeş (rîvnit de mulţi, normal)”.

Peste putin timp, fata lui Vadim va putea dansa si pe sticla, la postul Popular TV, la care apropiatii tribunului deja trudesc pentru a-i da drumul. Va imaginati ce dezmat verbal va fi pe ecran?

Niciun comentariu: