13 ianuarie 2010

PSD Iasi, reactie prudenta dupa demisia lui Ciuhodaru. Intrebarea la moda prin filiala: cine mai pleaca?

Sefii PSD Iasi au reactionat cu prudenta la aflarea vestii ca Tudor Ciuhodaru, singurul parlamentar social-democrat ales in municipiu, si-a dat demisia. Liderul organizatiei Gheorghe Nichita a preferat sa nu comenteze, in timp ce seful municipalei PSD, Doru Tompea a spus ca regreta, ca a fost un bun coleg, dar ca probabil a avut unele frustrari. Un alt membru al organizatiei, care n-a dorit sa-i fie publicat numele, afirma ca Ciuhodaru oricum nu reprezenta mare lucru pentru PSD si ca prezenta sa era mai mult meteorica.

La PSD Iasi se fac deja pariuri privind urmatoarea dezertare, iar atmosfera e sumbra. „Asa se intampla intotdeauna dupa niste alegeri pe care le pierdem. Partidul isi va reveni, probabil ca vor mai fi ceva valuri, eventual una-doua plecari mai importante”, sustine un consilier al PSD.
Presa a dat la bursa zvonurilor ca ganduri de fuga ar fi incoltit in mintea unor parlamentari din judet, precum Sorin Lazar sau Vasile Mocanu. Unii pedelisti spun ca o achizitie buna ar fi senatorul de Pascani Florin Constantinescu, mai ales ca filiala portocalie de pe malurile Siretului e dezastru.

Niciun comentariu: