25 ianuarie 2010

PDL n-a riscat la CJ. Chirila ramane vice. Adascalitei tremura

Pedelistii n-au riscat astazi la CJ inscaunarea lui Constantin Serban ca vicepresedinte. Un esec al mutarii (previzibil de altfel) ar fi insemnat o noua palma la adresa democrat-liberalilor, care la CJ cel putin se vede n-au o strategie clara.
Curios, propunerea ca votul sa fie amanat a venit chiar din partea lui Serban, semn ca sansele de reusita ale implantului portocaliu erau scazute, precum gradele din termometre.
In laboratoarele PDL se vorbeste insa de un alt scenariu, care vizeaza plantarea unui vice democrat-liberal, dar nu in locul lui Chirila, ci exact pe scaunul celuilalt vicepresedinte, pesedistul Adascalitei.
Sambata, la o sedinta a PDL Iasi, s-a discutat printre altele si despre lipsa unei strategii coerente a partidului pe axa CL-CJ. Ce ar insemna debarcarea lui Chirila de la CJ? O posibila razbunare a liberalilor in Consiliul Local, adica acceptarea unui pesedist in locul incomodului Gabi Grigore.
Tot in laboratoare se discuta despre o iminenta alianta PDL-PNL atat la CL cat si la CJ. Caz in care ar urma sa fie schimbati viceprimarul Romeo Olteanu si vicepresedintele CJ Constantin Adascalitei. Mutare greu de pus in practica, intrucat orgoliile sunt mari si la PDL dar si in Podu Ros.

Niciun comentariu: