11 ianuarie 2010

Ministrul Muncii da inapoi in cazul tampeniei cu impozitarea drepturilor de autor

„Spiritele s-au inflamat degeaba. A fost o neintelegere”, sustine mai nou ministrul Muncii Mihai Seitan. Pai a fost neintelegere, pentru ca nimeni din guvern n-a explicat clar ce anume se va intampla, cat va castiga economia daca va mai lua doi lei de la jurnalisti etc. „Masura viza doar ziaristii fara carte de munca, pentru a-i proteja in viitor”, mai afirma Seitan. N-am auzit sa fi spus asta de la inceput.
Iata cum guvernantii continua sa ia decizii pe picior, fara a oferi toate amanuntele si fara a ne spune cati bani in plus se vor strange la buget dintr-o astfel de masura. Probabil ca nici nu exista astfel de calcule. Deocamdata, ideea creatza cu noul bir nu va fi pusa in practica. S-o fi speriat Seitan de reactiile breslei?

2 comentarii:

Unknown spunea...

Să ştii că omul are dreptate. Nu avea de unde să ştie că marii reporteri răspândaci de ştiri apocaliptice de la Realitatea şi Antena 3 vor lua stirea după ureche şi o vor da pe piaţă aşa cum le convine lor . Nu avea de unde să ştie că ştirea, deşi truchiată va fi rostogolită ca un ghem de zăpadă , procedeu specifi deontologilor celor două televiziuni. Chiar nu e nimeni să le spună acestor hiene de presă că poate au treabă şi în altă parte şi că ar face bine să nu mai creeze deliberat false psihoze? De vină nu e ministrul, care, dacă aţi urmărit atent,nu a ieşit oficial să spună asta. Ci hienele care preiau după ureche o ştire, o prelucrează în laboratoare şi îi dau drumnul pe piaţă deliberat cinutită. Aşa că, mai uşor cu criticile pe blog!

florin ghetau spunea...

nu doar cele doua trusturi au rostogolit stirea. MediaSind-ul si Patronatul Presei au luat pozitie si au cerut intalniri guvernului pentru saptamana asta.