19 ianuarie 2010

LUMINITA DE LA CAPATUL STIRII

- Liberalul Mugur Cozmanciuc a sustinut azi concursul pentru postul de director de marketing al CET Iasi. Rezultatul va fi anuntat pana la finele saptamanii. Daca are cineva emotii, e bine sa si le stapaneasca, pentru ca tanarul penelist va lua cu brio examenul, candidand singur. Apoi va fi platit regeste, pentru salvarea centralei ingropata in datorii.

- Disensiunile din PNL Iasi sunt mai profunde decat s-ar crede la prima vedere, iar taberele isi dau la gioale fara menajamente. Un lucru e clar: Relu Fenechiu il sapa pe Cristi Adomnitei, miza fiind scaunul de la filiala municipala. De acest lucru s-au prins multi liberali din filiala, care incep sa maraie pe la colturi si sa discute aprins despre ce e de facut in organizatie.

- Si daca tot graim de liberali, acestia sunt curtati intens de Nichita pentru asigurarea majoritatii in CL. Nichita ar fi dispus sa-i ofere lui Fenechiu postul de viceprimar ocupat in prezent de pedelistul Gabriel Grigore, doar ca surpriza, Fenechiu nu prea are incredere in oamenii sai din CL. Nu ca acestia ar putea deveni obedienti in fata primarului, ci dimpotriva, ar putea strica la un moment dat prietenia Fenechiu-Nichita. Iar ca lucrurile sa fie spuse pana la capat, nu de putine ori, consilierii locali PNL, patru la numar, au fost sunati unul cate unul chiar in timpul sedintelor de la CL, pentru a vota asa cum cere stapanirea. Ultima oara s-a intamplat la votarea imprumutului pentru CET!

- Am vrut in UE, dar nu stim sa papam banutii oferiti de Europa. Hotnews scrie ca doar 10 la suta din fondurile alocate au fost absorbite de Romania in perioada 2007-2009. Pai e simplu. Traseul banilor e urmarit atent, iar daca bagi comisioane la propriul buzunar e de rau. Nu-i mai simplu sa papi banutii statului? Asa ca daca ai spate, e de bine!

- La PSD, semnalele anti-Geoana sunt tot mai clare. Iar Iliescu e tot mai nervos. Semn ca e loc de surprize in partid.

- Nici la PDL nu-i pace deplina. Greii PDL, adica Blaga, Berceanu si Videanu se simt tot mai deranjati de vocile critice ale lupilor tineri. Lupi, care se spune, au ok-ul Cotroceniului sa continue sa muste.

- Scriam zilele trecute ca la Iasi, Adevarul de Seara se extinde si face noi angajari. Da, face angajari pentru doua posturi ramase libere, dupa ce oamenii care le ocupau au plecat.

- Monitorul de Iasi apare online, iar culmea, toate materialele cu continut local sunt anonime (in loc de semnatura apare «scris de redactor Monitorul»). Ziarul n-are sediu, n-are conducere, pentru ca eu unul n-am gasit asa ceva pe site. In schimb, primul articol din gazeta de azi (preluat din Curentul) e cu „dedicatie” pentru Nichita.

Niciun comentariu: