10 ianuarie 2010

LUMINITA DE LA CAPATUL STIRII

- Fiica lui Micea Geoana e luata la mishto pentru niste poze in costum de baie pe care singura le-a pus pe Facebook. Rea e lumea de azi, mai Mircea! Numai tata de fata si candidat PSD sa nu fii in ziua de azi!

- Si daca tot vobim de copii, fiul lui Prigoana (candidat) si-a serbat ziua la sediul de campanie, printre invitati numarandu-se si fiica lui Basescu. Prigoana jr. nu pierde nici un prilej sa iasa in public, mai nou plangandu-se ca ii sunt rupte afisele cu chipul sau nevinovat. Victimizarea e una dintre armele de campanie. Chiar iese deputat tinerelul asta?

- Intr-una din serile trecute, Geoana s-a intalnit cu Iliescu si Nastase. A fost o socializare in trei dupa o vacanta agitata, unde s-au spus lucrurilor pe nume si unde probabil s-au arborat batiste albe in loc de steaguri purpurii. Daca sefii unui partid cred ca PSD se poate reforma in felul asta, atunci vorba unor reformisti de stanga, opozitie pe paine va manca baza social-democrata multi ani de acum inainte!

- In seara asta pe Realitatea TV, Tudor Ciuhodaru prin telefon si Streinu Cercel in platou. Doctorul iesean a fost luat la rost de Cosmin Prelipceanu pentru declaratiile sale ca nu-si face vaccinul anti-porcin. „Daca nu-l faceti inseamna ca aveti o motivatie. Despre ce e vorba?”, a intrebat moderatorul. „E decizia mea. Nu am spus ca nu-i bun. Fiecare pacient are dreptul sa decida”, a raspuns Ciuhodaru. Intrucat Prelipceanu nu l-a rapus pe seful de la Urgente, a intervenit si Streinu Cercel in dialog: „Nu aveti voie ca medic sa induceti in opinia publica astfel de temeri”. „Fac ce vreau cu viata mea”, a raspuns Ciuho'. Iar ultima intrebare pusa de Prelipceanu a fost tare de tot: „E ceva politic? Telespectatorii trebuie sa stie ca Ciuhodaru e deputat PSD”. Si iata cum brusc, in mintea unora, PSD nu e doar impotriva guvernului, ci si impotriva gripei porcine!

- Doi frati din Iasi s-au ciomagit cu coasa de la o icoana. Faina stire, exact ca in povestile de odinioara, cu cei trei frati care ravneau nu la icoanele din castel ci la zana cea buna. Revenind la povestea fratilor din Iasi, unul dintre ei avea o icoana, iar celalalt si-a dorea atat de mult, incat opozitia fratelui l-a scos din sarite. L-a strans de gat, iar pentru ca icoana tot nu ii intrase in proprietate, si-a altoit cu coasa aproapele. Victima a ajuns la spital in stare grava. Acum, cei doi frati se roaga impreuna ca nimic rau sa nu se intample. Icoana a ramas insa agatata pe acelasi perete.

Niciun comentariu: