30 ianuarie 2010

Vot cu surprize la liberali

Delegatia Permanenta a PNL a decis in seara asta congres extraordinar in perioada 5-7 martie. Decizia a fost luata cu 85 de voturi pentru, 24 impotriva si 26 abtineri, ceea ce arata existenta unui grup important in partid care nu vede cu ochi buni desfasurarea congresului atat de repede. E vorba probabil de tabara Tariceanu, care a spus in repetate randuri ca un congres in pripa nu e solutia cea mai buna.
Dar nu asta e surpriza Delegatiei Permanente a PNL, ci votul in cazul seful filialei de Gorj Dan Ilie Morega, care urma sa fie pedepsit pentru ca a initiat discutii in plan local cu PDL-ul. Membrii Delegatiei Permanente n-au fost insa de acord cu pedepsirea sefului de la Gorj, acesta ramanand in functie.
Acest semnal dar si voturile destul de multe anti-congres indica faptul ca ne putem astepta la evolutii interesante in PNL, desi Crin Antonescu ramane favorit pentru a ramane liderul partidului.

4 comentarii:

Unknown spunea...

Să fim seriosi. Ar fi o mare greseala sa fie ales presedinte Crin Antonescu. Nu am nimic personal cu el, dar omul acesta doreste puterea fara sa stie nici ce e cu el. Cu atat mai mult ce inseamna ea de fapt. Să nu fim ipocriti si sa spunem ca vezi Doamne aduce un alt aer in partid, mai curat , mai proaspăt şi mai nu stiu cum. In realitatea, cea care doare de cele mai multe ori, experienta de conducerea lui Crin Antonescu ramane la nivelul unei biblioteci. Nu a condus si nu a administrat decat un mare numar de apeluri lipsa in Parlament. Si se vrea lider sau prim ministru fara să fi condus in viata lui ceva sau sa fi administrat ceva de dimensiuni mai mari decat o bibliotecă. Ar trebui să gandească de două ori inainte. Nu mai merge cacealmaua cu Iohannis in care a mintit cu buna stiinta si a promovat un om despre care stia ca in acel moment nu putea fi prim ministru pe motive de incompatibilitate. Deci nu cu asemenea oameni se conduce un partid. Nu cu el si nici cu ofticosul de Orban, care nici pana la ora asta nu poate accepta barbateste infrangerea si se da in spectacole jenante la televizor improscând aiurea.Decat asha, mai bine ar iesi PNL din scena politica macar cu demnitatea la limita de avarie dar nu cu astfel de manifestări ridicole.

DANGA Marius spunea...

au fost 4 impotriva nu 24, dar asta nu schimba esenta mesajului tau.

salutari.
M.

DANGA Marius spunea...

au fost 4 impotriva nu 24, dar asta nu schimba esenta mesajului tau.

salutari.
M.

florin ghetau spunea...

Marius: am citat mai multe surse: Realitatea, Mediafax, Hotnews.