20 ianuarie 2010

Trece Ioan Nani la PDL?

Un zvon cald intr-o zi rece tropaie prin targ. Cica Ioan Nani trateaza de zor cu PDL pentru o eventuala trecere in barca portocalie. Cat ar castiga filiala locala a PDL din aceasta mutare e greu de spus (Nani n-a fost nici in PSD o piesa importanta), insa in plan personal Ioan Nani ar castiga enorm.
Miscarea sa, in aparenta surprinzatoare, are cu siguranta legatura cu pastrarea postului de director la Antibiotice Iasi. Mai ales ca societatea e la cheremul statului, fiind patronata de Ministerul Sanatatii, condus de un udemerist, dar care nu face chiar ce-i trece prin cap in fruntea ministerului. Persoane informate arata ca directorul din Valea Lupului ar fi avut fir direct cu Bucurestiul, unde e pe cale sa se bata si palma.
Om vechi in bransa flacoanelor, Nani a fost debarcat de valul liberal in timpul guvernarii Tariceanu, apoi a revenit pe cai mari, dupa nunta fortata de 9 luni dintre PDL si PSD. Atunci, fostul candidat la Senat in pestritul colegiu Copou-Dacia a fost uns mare sef la AVAS. Insa omul s-a plictisit repede de functia de la Bucuresti (oricum AVAS urma sa se desfiinteze), asa ca a revenit la Antibiotice in jiltul cel mare.
La inceput de 2010, Nani nu vrea sa retraiasca istoria vremurilor liberale, astfel ca isi face bagajele pentru a sari la PDL.

Un comentariu:

WPRESS spunea...

Trecerea lui Nani la PD-L impresariata de Movila n-are nici o valoare de palmares politic pentru sefii portocaliilor ieseni, care nu inteleg ca in curand ei vor trece in planul doi.Pentru Nani nu e decat o ancora de salvare a pozitiei manageriale la o fabrica de stat aflata acum sub lupa lui Atilla,care sunt sigur va incerca s-o marite cu un honved! de unde vor iesi forinti "bine".