04 ianuarie 2010

Nastase il ataca pe Geoana.Nu e clar daca e propriul meci sau daca joaca pe aceeasi mana cu Mitrea


Ady Nastase iese din barlog exact in prima zi de munca de dupa Anul Nou. Intr-o postare acida pe blogul personal, Nastase spune ca PSD a ajuns un partid de rangul doi, spre deosebire de 2004, cand PSD era vioara intai pe scena politica. Ady nu rosteste numele sefului PSD Mircea Geoana, cum nu aminteste nimic nici despre un alt demers anti-Geoana, cel al pesedistului Miron Mitrea. Nu e clar asadar daca Nastase vorbeste in nume propriu, al unui grup din jurul sau sau daca in final va face jonctiunea cu gruparea Mitrea, care de asemenea vrea mazilirea lui Geoana.

Iata un fragment din „maciuca” virtuala pe care Nastase i-o ofera lui Geoana:
„Prin comparatie (la PDL face referire Nastase), noi suntem dezorganizati, cu zone geografice descoperite si cu multe, prea multe centre de comanda care genereaza incapacitatea unirii pentru atingerea unui scop si, de asemenea, neputinta sustinerii si a impunerii unor proiecte. Cel mai grav nu este ca am ajuns din nou in opozitie ci, ca in felul in care ne miscam acum, nu o sa iesim foarte repede din ea”.

Asteptam cu interes ziua de joi, 7 ianuarie, cand intreaga suflare pesedista va fi atenta la declaratiile lui Iliescu de Sf. Ion.

Niciun comentariu: