05 ianuarie 2010

Iasul ar putea avea inca un parlamentar. Ales pe listele de Bucuresti. Liberalul Radu Stroe e nascut la Osoi (Iasi)

Honorius Prigoana n-ar avea nici o sansa sa devina parlamentar. Asta intr-o tara normala. Dar de cateva zile il tot vedem pe Honorius la TV de parca s-ar termina criza daca beizadeaua ajunge deputat. Alegerile pentru colegiul de deputati din Bucuresti au capatat o miza nationala, Prigoana jr. ajungand sa ne dea lectii de democratie. „Termin metroul! Rezolv si cu inelul Capitalei”, promite tanarul politician, aterizat ca un asteroid portocaliu in politica romaneasca.
Partea proasta e ca nici liberalul Radu Stroe (nascut la Osoi, in judetul Iasi!) nu e tipul de candidat valabil pentru Capitala, mai ales ca asupra sa planeaza suspiciunea ca ar fi colaborat cu vechea Securitate!
Cu toate astea, „ieseanul” are sanse bune sa castige scrutinul, avand si sprijinul PSD. Iar la alegerile trecute, in colegiul respectiv, PDL, PSD si PNL au fost apropiate ca numar de voturi. S-au mai vazut insa favoriti care au pierdut alegerile, fie din cauza Flacarii Violet, fie din cauza ca a batut prea tare Vantu'.

Niciun comentariu: