28 ianuarie 2010

Porcaiala vedetelor din media damboviteana ia amploare

Initial, Huidu a pus-o la punct pe Teo, pentru castigurile imense ale acesteia la Prima TV, dar despre asta am mai scris pe blog. In meci a intervenit Mircea Badea (bun amic cu Teo), iar ulterior, pana la implicarea antenistilor vocali n-a mai fost decat un pas.
"Am o rugăminte la Şerban: dacă a dezvoltat vreo obsesie - nu ştiu, fizică, sexuală - pentru mine, s-o mărturisească. Suport cu tărie veştile proaste", a spus Victor Ciutacu, intr-o emisiune la Antena 1.

Azi, Serban Huidu recidiveaza pe blogul sau, punand paie pe foc: „Sa ne ocupăm puţin de domnul Ciutacu. La început conţopist pe la privatizare, deci un om al sistemului. Cu sacoşele umplute, a plecat în media să înjure sistemul. După ce l-a încercat pe la Jurnalul Naţional, varanul de Voiculescu l-a mirosit că e cadru de nădejde, şi l-a angajat să înjure la Băsescu. Lucru pe care l-a făcut cu o abnegaţie de admirat. Bălosul căruia îi curg secreţiile din felancă are mai nou pata pusă pe mine, şi explică el, cult, cât de prost sunt eu şi cât de buni sunt ei. Noroc că nu se uită nimeni în gura voastră urât mirositore, mă, că la cât vă credeţi de importanţi mai aveţi puţin şi plesniţi”.

In lipsa de subiecte, vedetele centrale isi trag cu sete la gioale. Pun pariu ca lucrurile nu se vor opri aici si ca scandalul va escalada. Interesele sunt mari, iar tortul publicitatii, in 2010, e la fel de mic ca anul trecut.

Niciun comentariu: